Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 4

Saya teruskan perkongsian tentang sedikit cerita tentang  Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 4. Kali ini saya meneroka Negeri Sembilan yang mana kami bermula dari bandar diRaja iaitu bandar Seri Menanti. Seumur hidup MrJocko, Ini kali kedua singgah di Seri menanti selepas 20 tahun.

Ada pepatih memang terkenal di Negeri Sembilan, tetapi, kali ini, episod Nota Kembara ini mengupas tempat-tempat menarik lain dan juga sesuatu yang berbeza.

Nota Kembara Bersama MrJocko di Negeri Sembilan

 

nota kembara bersama mrjocko

 

Hampir 3 tahun MrJocko berulang alik dari Kelantan ke Negeri Sembilan dan memang dulu terbiasa dengan bandar Seremban. Kini MrJocko kembali meneroka tempat-tempat menarik di sana.

Rezeki kali ini, singgah di lokasi menarik yang pertama kali MrJocko jejaki. Kalai tiada program TV ini, mungkin MrJocko tak sampai ke sini.

 

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 4 Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 4

 

 

Kita memang tidak perasan banyak tempat menarik ada di Malaysia. Seremban, Seri Menanti, Kuala Pilah, Port Dickson memang punyai banyak tarikan percutian yang boleh anda cuba samada untuk bercuti dengan keluarga, rakan dan juga mengadakan team building.

Sudah pasti selepas ini, MrJocko akan syorkan lokasi ini kepada rakan-rakan. mrJocko sendiri akan singgah di sini untuk melihat banyak lagi yang menarik di Negeri Sembilan yang boleh MrJocko terokai.

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 3

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.