Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nuffnang Blogopolis 2012 Sabtu 14 Julai 2012

MrJocko rasa ramai yang dengar pasal event anjuran Nuffnang Blogopolis 2012. Ramai yang nak join, ramai yang teringin nak join termasuk MrJocko, tapi sayang tak berkesempatan.

Nuffnang Blogopolis 2012 MrJocko

nuffnang-blogopolis-2012-mrjocko

Sedar tak sedar tiket dah abis dijual, so sesiapa yang lambat beli, sure melepas. Rugi kan??? Kenapa rugi? Kerana kalau korang blogger, dan nak jadi blogger yang terkenal seperti blogger-blogger famous di Malaysia seperti Beautifulnara, XieXue, Maria Elena dan ramai lagi, sessi Blogopolis ini memang penting untuk korang.

Nuffnang Blogopolis 2012 menghimpunkan blogger-blogger terbaik Malaysia dan mereka akan berkongsi pengalaman, tips serta do and dont jika mahu menjadi blogger hebat.

Mereka yang menjadi Speaker jemputan Nuffnang Blogopolis ni memang hebat-hebat belaka. MrJocko tak berkesempatan nak join Blogopolis 2012 kerana bercuti di Gold Coast. Kalau masa tu MrJocko free, memang MrJocko nak join sama-sama. So, oleh kerana MrJocko tak pergi Nuffnang Blogopolis 2012, terpaksa tunggu info, sharing dan entry dari Abang Baju Petak dan Abang Hensem Denai.

Dengar khabar mereka pergi, so sama-sama kita tunggu cerita mereka yer…

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.