Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nuffnang FoodFest Di Sunway Pyramid 5 Oktober 2013

Hari ini, mencatatkan sejarah baru untuk peminat-peminat makanan Malaysia apabila Nuffnang dengan kerjasama penaja-penaja lain menganjurkan Nuffnang FoodFest atau #NNFoodFest 2013 bermula jam 3.00 petang sehingga jam 10.00 malam di ruang legar Blue Atrium, Sunway Pyramid.

MrJocko dijemput juga untuk ke sana, tetapi tidak berkesempatan nak enjoy makanan-makanan yang sedap kat Nuffnang Food Fest kerana terikat dengan jadual event bersama Nora Danish di USJ. Tak apa, mungkin tahun depan ada peluang untuk MrJocko sertai Nuffnang Food Fest.

 

 

Ramai rakan-rakan Blooggers singgah di #NNFoodFest 2013 dan mereka memang bergembira dan puas hati dengan menu yang dihidangkan. Katanya, ada macam-macam yang dihidangkan disetiap kiosk outlet dan anda boleh mencuba menu tersebut selepas menyelesaikan tugasan tertentu.

Berminat nak tengok gambar sekitar events #NNFoodFest 2013 boleh follow Instagram @Shakiddo @HafizRahim @AkuBiomed @Penaberkala dan ramai lagi.

Bagi yang masih berada disekitar Sunway atau Sunway Pyramid, masih lagi punyai masa sehingga jam 10.00 malam nanti sebelum berakhirnya Nuffnang Food Fest 2013 ini. Bagi rakan-rakan yang berkesempatan ke sana, sudah pasti ia satu pengalaman makan dan minum PERCUMA TERBAIK di #NNFoodFest 2013.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.