Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nyampah Dengan Sohoque vs MrJocko

Aku sekarang dah naik menyampah sangat-sangat. Pasal selalu sangat kerja dengan mamat ni, Dato Sohoque, pasal selalu sangat pegi event dengan mamat ni. Sampaikan ada yang kata aku dan dia adik beradik, Oh! Please,,, jauh sangat beza okay,,, MrJocko jauh lagi hensem dan macho.
Mamat yang nampak tak berapa hensem ni menjadi partner business sejak beberapa tahun lepas. Oleh kerana partner, maka kena la kerja bersama-sama. Breakfast sama-sama, lunch sama-sama dan layan majlis blogger bersama-sama.
Paling aku menyampah, bila time tengok wayang, pun layan movie dengan dia,,, adoiii,,, tak bleh tahan. Please la, MrJocko perlukan business partner yang baru. Kalau boleh awek muda bergetah umur 25 tahun. Siapa nak apply???

Oh ya,,, Mamat Tauke Unifi tengah tu ignore jer,,, buleh interframe lak secara tiba-tiba,,, hahahaha
Kredit gambar : CikLaili.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.