Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

kisah OTWC…

OLD TOWN KOPITIAM HIDANG KAKI KATAK!

22 Julai 2010, Mahkamah Sesyen Klang-Mangsa hidangan kaki katak yang aduannya telah disiarkan melalui laman web PPIM pada 21 Mac lalu, (http://www.muslimconsumer.org.my … hp?comment.news.801) hari ini memfailkan saman terhadap kopitiam tersebut.

Alamak? Betul ker ni???

Kalau dulu aku yakin nak makan kat sini. Adalah sebab2 kenapa aku yakin tak perlu aku citer sini kot. Kang ckp aku riak plak… 🙂

Selepas 2 – 3 cerita yg kurang enak pasal Ol Town White Cafe (OTWC) ni, aku pun dah mula Was-Was… Walaupun selama aku makan sana, tak pernah ada keraguan. Tp bila timbul cerita ni, serius rasa tak sedap hati…

Kalau ikutkan Logo Halal yg terbentang kat Kopitiam tu, rasanya dah buatkan aku yakin nak makan kat sana. Skang, terpaksa la cari alternatif lain.

Buat masa skang, aku hold dulu la makanan OTWC ni

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.