Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ole2 dr Bandung

Hari tu dapat ole2 dari Bandung. Kali ni dari Mr B,,, Ni citer masa dia pegi Disember 2009.
Patut aku join, tp nak wat camana tiba2 ada hal. Sib baik aku dah kansel awal2 dgn Mr B. Kalau tak sure kena marah. Hahaha…

Kalau aku pegi sure best, bleh duk tempat best dan jalan2 utk second round tahun 2009. Kebetulan pegi, time cuti Krismas. Kena plak dgn Mr B yg suka makan2. Mesti best punya kalau carik makan kat bandung dan Jakarta.

Dapat 2 helai shirts dr Mr B. Thanks bro…

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.