Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

Syarikat Penerbangan Rasmi The Journey menyediakan pentas untuk pengalaman di atas kapal yang tidak dapat dilupakan semasa kejohanan Piala Dunia dan memperkenalkan rangkaian tempahan Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, produk bertema dan pengaktifan. Barisan ini termasuk hiburan dalam penerbangan, TV LANGSUNG, kemudahan penumpang dan penambahbaikan menu. Perkenalkan, ini adalah Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways.

Sistem Hiburan Dalam Penerbangan Qatar Airways Oryx One akan menempatkan lebih daripada 180 gelaran berkaitan bola sepak termasuk temu bual eksklusif dengan Presiden FIFA Gianni Infantino. Semasa Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, Official Airline of the Journey akan membolehkan penstriman langsung percuma perlawanan Piala Dunia dan acara sukan utama lain terus ke peranti peribadi penumpang. Qatar Airways LIVE TV tersedia pada pesawat Boeing 777, Boeing 787-9 dan Airbus A350.

Baca : Promosi Tambang Murah Tiket Qatar Aiways

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

 


Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways
 

Ketua Eksekutif Kumpulan Qatar Airways, Tuan Yang Terutama Akbar Al Baker, berkata: “Dengan kurang daripada 18 hari lagi sehingga permulaan Piala Dunia FIFA, saya teruja untuk mengumumkan permulaan perayaan kami di atas kapal. Saya berharap penumpang yang melancong dengan Qatar Airways akan merasai keseronokan kejohanan ini, dan menikmati pelbagai produk pilihan, yang ditawarkan oleh Rakan Kongsi Syarikat Penerbangan Rasmi untuk Piala Dunia FIFA Qatar 2022™.”

Menetapkan pentas untuk perjalanan perjalanan bola sepak yang tiada tandingan, kabin pesawat akan berpakaian dengan antimakasar dan bantal yang diinspirasikan oleh FIFA.

Penumpang Kelas Pertama dan Perniagaan boleh menikmati beg kemudahan edisi terhad FIFA yang direka untuk menemani pelanggan kami semasa setiap perlawanan, sangat berguna untuk membawa telefon mudah alih, tiket perlawanan dan keperluan lain. Terdapat juga pakaian rehat ala jersi bola sepak eksklusif berjenama FIFA, kusyen cenderamata, reka bentuk menu, fon kepala dan aksesori makan lain yang melengkapkan tawaran itu.
 

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

Penumpang yang melancong dalam Kelas Ekonomi juga akan menikmati pelbagai produk, bermula dengan set kepala berwarna terang berjenama FIFA, bantal dan kit kemudahan yang menampilkan reka bentuk tandatangan FIFA kasheeda, semuanya memastikan pengalaman yang menarik dan unik untuk semua penumpang.

Masakan atas kapal di semua kabin telah diselitkan dengan kegemaran masa perlawanan, mendapat inspirasi daripada gerai makanan acara, snek stadium popular dan makanan selesa yang dinikmati semasa menonton perlawanan dari rumah.

Semangat bola sepak juga akan mengambil alih Kelab Kanak-kanak Oryx Qatar Airways dengan pek pengembara muda bertemakan bola sepak dan mainan mewah untuk menghiburkan peminat termuda kami.
 

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

Oryx One In-Flight Entertainment Qatar Airways

Sebuah syarikat penerbangan yang memenangi pelbagai anugerah, Qatar Airways baru-baru ini diumumkan sebagai ‘Syarikat Penerbangan Terbaik’ di Anugerah Syarikat Penerbangan Dunia 2022, yang diuruskan oleh organisasi penarafan pengangkutan udara antarabangsa, Skytrax. Syarikat penerbangan itu terus berdiri sendiri di puncak industri setelah memenangi hadiah utama untuk kali ketujuh yang tidak pernah berlaku sebelum ini (2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021 dan 2022), sambil turut dinamakan ‘Kelas Perniagaan Terbaik Dunia’, ‘ Makan Lounge Kelas Perniagaan Terbaik Dunia’ dan ‘Syarikat Penerbangan Terbaik di Timur Tengah’.

Qatar Airways kini terbang ke lebih 150 destinasi di seluruh dunia, menyambung melalui hab Dohanya, Lapangan Terbang Antarabangsa Hamad, yang diundi oleh Skytrax sebagai ‘Lapangan Terbang Terbaik Dunia’.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.