Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

OSIM Malaysia Perkenal Osim uDiva Lee Min-ho

OSIM (M) Sdn Bhd, peneraju dunia dalam produk gaya hidup yang sihat, akan membawa superstar Korea, Lee Min-ho ke Malaysia pada 28 September 2014 ini sebagai duta terbaru untuk mereka gaya hidup produk terkini – OSIM uDiva. Oleh yang demikian, ambil peluang, sekali dalam seumur hidup anda untuk menemuia Bintang Korea pada bulan September ini bersama-sama OSIM Malaysia. 
‘Peraduan OSIM uDiva Love Confession’ akan memberikan peluang untuk peminat bertuah untuk bertemu dan berinteraksi dengan Lee Min-ho sendiri. Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan ini, peminat dan pengguna boleh mengetahui lebih lanjut di semua kedai OSIM di seluruh negara. 
Lee Min-ho, Salah satu daripada 20 Selebriti Lelaki terhangat Korea Selatan, semakin meningkat populariti dengan kejayaan lakonan beliau dalam filem seperti Boys Over Flowers, City Hunter dan The Heir. 
Beliau juga adalah penerima untuk anugerah berprestij seperti Anugerah Bintang Paling Popular di dalam Anugerah SBS Drama dan Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik di Korea Drama Festival. 
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pertandingan dan OSIM uDiva, sila layari laman web rasmi OSIM di http://www.osim.com/ atau laman Facebook mereka https://www.facebook.com/OSIM.Malaysia.
Osim Malaysia uDiva Massage Chair

Osim Malaysia uDiva Massage Chair

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.