Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Persembahan Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa Singapura

Persembahan Popular Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa Singapura. Selepas berehat selama dua tahun, pertunjukan malam Wings of Time yang ikonik oleh pengendali tarikan riadah dan gaya hidup terkemuka MountFaber Leisure Group melebarkan sayapnya untuk terbang sekali lagi mulai 18 Mei, tepat pada masanya untuk cuti sekolah Jun akan datang.

Tiket untuk Wings of Time boleh dibeli sekarang dilaman web Mount Faber Leisure Group pada $18 setiap satu. Penduduk tempatan secara eksklusif menikmati set makan malam tambahan dari Good Old Days Food Court & Western Grill, yang terletak betul-betul di seberang tarikan, pada harga yang sama iaitu $18.

Baca : Tempat Menarik Di Sentosa Singapura

Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa

 


Popular Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa Singapura

Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa
 

Pertunjukkan Wings of Time Sentosa yang dibuka semula menawarkan peningkatan yang menceritakan kisah ikonik yang sama kepada khalayak berbilang generasi yang lebih luas, seperti kesan piroteknik yang dinaik taraf yang dicipta oleh mesin Sparkular terkini.

Menggunakan teknologi moden yang dipatenkan, mesin Sparkular automatik sepenuhnya mencipta air pancutan api padat dan sejuk yang mengagumkan sambil menghasilkan asap 80% kurang daripada mesin percikan tradisional. Peningkatan ini membolehkan penonton duduk dengan selamat dengan lebih dekat pentas utama untuk mengalami keajaiban dari dekat.
 

Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa

Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa

Outdoor Night Show Wings Of Time Sentosa
 

Mula dibuka pada tahun 2014, Wings of Time beroperasi selama enam tahun dan sejak itu telah dinikmati oleh lebih 5.4 juta pelawat di seluruh dunia, sebelum rehat pada Mei 2020 untuk membuat penambahbaikan tepat pada masanya pada persembahan sebagai sebahagian daripada usaha berterusan oleh Mount Faber Leisure Group untuk memastikan tarikannya segar dan menarik untuk penonton.

Dengan pembukaan semula, pelawat boleh menantikan persembahan yang lebih besar dan lebih baik daripada sebelumnya.

Encik Buhdy Bok, Pengarah Urusan Mount Faber Leisure Group, berkongsi, “Wings of Time membuat kepulangannya yang penuh kejayaan sama seperti kerajaan Singapura menggandakan usaha untuk menggiatkan semula tawaran masa lapang di bandar itu untuk memacu perjalanan masuk dan keluarga di Singapura sedang membuat rancangan untuk cuti sekolah Jun akan datang. Sebagai pertunjukan malam luar nombor satu di Sentosa, penonton semestinya tidak ketinggalan untuk merasai persembahan yang menakjubkan ini sebelum menamatkan hari mereka di pulau itu.”

Pembukaan semula Wings of Time juga merupakan yang pertama dalam siri rancangan akan datang oleh Mount Faber Leisure Group untuk mengembangkan tawarannya di kawasan Pantai Siloso yang popular. Dijadual dibuka pada suku keempat 2022, konsep riadah baharu, yang dikenali sebagai Central Beach Bazaar, akan menjadi destinasi tepi pantai siang ke malam dengan pelbagai pengalaman, termasuk tiga tarikan baharu yang akan diumumkan sepanjang tahun.

Hanya berjalan kaki singkat dari Beach Station, Wings of Time merupakan penghujung yang sesuai untuk keluar seharian di Sentosa. Dari 18 Mei hingga 29 Jun 2022, pertunjukan akan berlangsung sekali sehari dari hari Isnin hingga Jumaat pada jam 7:30 malam, dan dua kali sehari pada hari Sabtu, Ahad, Malam Cuti Umum dan Cuti Umum pada jam 7:30 malam dan 8:30 malam.

Pembukaan semula Wings of Time ialah bahagian penting teka-teki yang sesuai dengan siri pengalaman masa lapang yang sangat berkaitan Mount Faber Leisure Group, dari langit ke gunung, darat dan laut.

Mulakan pengembaraan di puncak Gunung Faber Peak untuk menikmati wain dan makan di Arbora Hilltop Garden & Bistro atau Dusk Restaurant & Bar, sebelum menaiki Kereta Kabel Singapura ke Sentosa, di mana pengunjung akan disambut oleh SkyHelix Sentosa yang baru dibuka untuk menikmati pemandangan 360 darjah yang menakjubkan pulau itu.

Sebelum menyaksikan pertunjukan, pergi ke Pantai Siloso dan nikmati hidangan di Medan Selera Good Old Days & Western Grill yang disahkan Halal, terletak tidak jauh dari Wings of Time. Pelawat tempatan boleh membeli Wings of Time + Good Old Days Value Set Meal berharga $18 (bernilai sekurang-kurangnya $29.80), memilih antara set Asian Delight, yang disertakan dengan pilihan hidangan utama antara Nonya Laksa, Ayam Penyet dan Nasi Goreng Vegetarian , atau Kombo Burger, pilihan antara Burger Ayam atau Ikan. Kedua-dua set disertakan dengan cawan aiskrim dan pilihan minuman.

Untuk maklumat lanjut tentang Wings of Time, sila lawati https://mfleisure.com/WOT atau ikuti Mount Faber Leisure Group diFacebook, Instagram dan juga Youtube.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.