Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pakej Melancong Ke Sepanyol Bersama Dato Siti Nurhaliza

Malaysian Harmony sebuah syarikat Agensi Pelancongan terkemuka di Malaysia sekali lagi menawarkan pakej pelancongan menarik bersama selebriti terbaik Malaysia. Bersama-sama dengan pakej melancong ke Dubai, syarikat ini juga menawarkan Pakej Melancong Ke Sepanyol Bersama Dato Siti Nurhaliza. Pakej bercuti seperti ini memang jarang ditawarkan sebelum ini dan ia adalah trip percutian eksklusif untuk peminat bersama selebriti kegemaran mereka.

Pakej percutian bersama Dato Siti Nurhaliza ini akan membawa anda melawat Sepanyol dengan menyusuri tempat menarik di Barcelona, Valencia, Alicante, Granada, Cordoba dan juga Madrid.

Melancong Ke Sepanyol Bersama Dato Siti Nurhaliza

melancong bersama Dato Siti Nurhaliza

 

 

Tarikh berlepas untuk pakej bersama Dato Siti Nurhaliza ini akan dijadualkan terbang pada tarikh 7 November 2016 nanti. Pakej percutian ke Sepanyol ini adalah selama 10 hari 7 malam yang mana anda akan di bawa melawat Toledo Cathedral dan Santo Tome. Trip ini juga akan membawa anda meneroka ke Andalusia, menyaksikan salah satu tempat menarik dalam sejarah Islam.

Selain dari itu, anda juga akan melawat bandar warisan UNESCO seperti di Cathedral dan Alcazar dan juga tarikan utama di Granada iaitu Alhambra Palace.

Anda akan dihiburkan dengan Fado Entertainment ketika menikmati makan malam cara Portugis yang memang unik dan sedap. Untuk makan malam cara Sepanyol, anda akan dihiburkan dengan persembahan Flamenco.

Tempat Menarik di Sepanyol

pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza
pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza pakej melancong bersama dato siti nurhaliza

Sepanjang tempoh perjalanan ini anda akan dilayan sebaiknya oleh wakil terbaik Malaysian Harmony supaya anda akan merasai pengalaman sebenar bercuti di Sepanyol.

Pakej percutian ke Sepanyol ini bermula dengan harga RM8,188 Fullboard termasuk tiket penerbangan dan airport taxes oleh Emirates Airlines. Elaun bagasi 30Kg setiap orang. Penginapan untuk hotel bertaraf 4 Bintang dan juga makan dan minum sepanjang percutian. Harga ini juga termasuk tiket kemasukkan ke lokasi-lokasi wajib dalam Itinerary termasuk lawatan dan juga sightseeing. Tidak di lupa, kos ini juga termasuk ‘tipping’ dan juga Travel Guide berbahasa English sepanjang perjalanan.

Harga memang murah, tiada extra charge dikenakan walaupun anda bakal sertai Dato Siti Nurhaliza serta menonton persembahan khas beliau ketika dalam percutian ini. Terbaikkan?

Berminat untuk sertai pakej percutian menarik dan berbaloi ini, boleh terus menghubungi wakil Malaysian Harmony di laman web http://www.ziarahharmoni.com/group/europe/10d7n-exotic-spain-an-evening-with-dato-siti-nurhaliza-136/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.