Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Pakej Murah AFamosa Resort Hello 2015

Promosi A’Famosa Hello 2015 kembali untuk semua pelanggan. Kali ini pihak AFamosa Resort Melaka menawarkan tawaran Promosi Pakej Murah AFamosa Resort samada Condo dan Villa serta Taman Tema, Safari dan juga Old West Town. 

Hello 2015 Promosi Pakej Murah AFamosa Resort ini bermula tempoh tempahan pada 25 Disember 2014 sehingga 15 Januari 2015. Tempoh penginapan bermula 1 Januari 2015 sehingga 31 Mac 2015.

Pakej Murah AFamosa Resort

Pakej Murah AFamosa Resort
Promosi Pakej Murah A’Famosa Resort Hello 2015

 

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan pakej harga murah RM45 bagi setiap orang di AFamosa Resort, cepat tempah condo, villa atau pakej percutian di Safari, Taman Tema dan Old West Town dengan harga RM25 bagi setiap orang. 

Pakej Murah AFamosa Resort

Best bercuti di AFamosa ni sebab tak perlu pergi jauh. Hanya sekitar 1 jam perjalanan dari Kuala Lumpur, sekeluarga boleh bercuti dalam kawasan resort yang tenang. Nak lihat pemandangan pun boleh, nak layan taman tema air pun boleh.

Kat AFamosa juga ada pelbagai tarikan yang berdekatan. Kalau setakat nak cari restoran berdekatan, ada banyak menu makanan yang murah dan sedap. Tapi kalau tak nak keluar, cafe dan restoran dalam AFamosa Resort pun ada banyak pilihan makanan terbaik untuk tetamu hotel.

Hubungi 03-27818888 atau tempah online di laman web www.afamosa.com/price-packages

Tunggu apa lagi, segera dapatkan pakej anda sempena Promosi Pakej Murah AFamosa Resort ini 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.