Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pakej Murah Di MATTA Fair September 2016 PWTC

MATTA Fair September 2016 akan melabuhkan tirainya hari ini. Ramai yang masih mencari pakej murah di MATTA Fair ini dan masih lagi membuat perbandingan. Samada anda mencari pakej melancong murah dalam negara atau di luar negara, banyak pilihan yang boleh anda cuba dapatkan di Pakej Murah di MATTA Fair September 2016 PWTC ini.

Ada 3 dewan penuh dengan pelbagai tawaran percutian murah di MATTA Fair. Anda cuma perlu pilih mana satu yang anda mahukan, bayar deposit dan kemudian boleh berurusan dengan pihak agensi yang mengendalikannya.

Pakej Murah Matta Fair 2016

 

Pakej Murah Matta Fair 2016

 

Malaysia khususnya dalam keadaan ekonomi yang tidak sebagus sebelumnya. Namun, agak mengejutkan, jualan untuk MATTA Fair bulan Mac 2016 lepas mencecah nilai RM200 juta. Nilai jualan MATTA Fair itu adalah antara nilai yang tertinggi dalam sejarah MATTA Fair. Mungkin ramai orang Malaysia menyimpan untuk melancong atau melancong tetapi menggunakan pakej yang terbaik dan mengikut citarasa bajet mereka. Kesedaran untuk melancong semakin berkembang dan it usatu petanda yang baik untuk ekonomi global.

Setiap kali promosi MATTA Fair, seringkali akan ada banyak syarikat atau travel agent akan menawarkan pakej murah MATTA Fair yang boleh anda pilih. Untuk tahun ini, ada banyak juga promosi terbaik ke Turki, pakej murah ke London, pakej murah ke negara Balkan dan juga banyak destinasi murah ke Indonesia dan Thailand khususnya.

Pakej Harga Murah Ke London

Pakej Murah Matta Fair 2016 Pakej Murah Matta Fair 2016

 

Lihat sahaja beberapa contoh promosi pakej murah ke London di MATTA Fair ini. Harga pakej ke London bermula dari harga RM1,739 untuk ALL-IN Fares, pakej harga RM1,352 untuk ALL-IN Fares ke Paris dan pakej harga RM1,259 untuk ALL-IN Fares ke Amsterdam. Murah kan harga pakej ke negara Eropah ini?

Tidak hanya pakej pelancongan, pakej tiket murah Emirates, tiket murah Qatar Air, tiket murah Malaysia Airlines, tiket murah Etihad, tiket murah AirAsiaX dan banyak lagi ada di MATTA Fair 2016 ini.

 

Pakej Murah Matta Fair 2016

Pakej Murah Matta Fair 2016 Pakej Murah Matta Fair 2016

 

 

Pakej Murah Di MATTA Fair September 2016 PWTC ini memang beri peluang kepada orang ramai untuk dapatkan pakej pelancongan impian mereka dengan harga yang murah dan harga diskaun.

Untuk anda yang tidak mahu ke luar negara, pakej pelancongan dalam Malaysia juga banyak dan dijual dengan harga yang menarik. Pakej tiket masuk ke KL Birds Park pun murah. Ada juga promosi tiket murah Bas Hop On Hop Off, tiket masuk ke Aquaria dan banyak lagi yang boleh anda dapatkan di sini.

Bagi yang terlepas promosi harga murah di MATTA Fair, jangan risau. Ada beberapa travel agent masih mempromosikan harga yang sama untuk tempoh terhad. Apa lagi, cuba google di internet dan pilih la pakej mana yang bersesuaian dengan anda.

Selamat Melancong

Nota : Entry ini menyokong usaha MATTA Fair dan Tourism Malaysia dalam mempromosikan lokasi menarik dalam negara dan juga luar negara.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.