Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pakej Wedding Photography Shinto Style Di Kisarazu Chiba

Sesi Wedding Photography Shinto Style di Jepun semakin mendapat permintaan dikalangan pengantin baru untuk merakamkan ‘perkahwinan’ mereka dalam cara Pakaian Tradisi Perkahwinan Shinto Style Jepun. Ia semakin popular dan ada banyak wakil pelancongan kini menawarkan pakej ‘Perkahwinan’ cara Shinto Style atau pakej Studio Photo untuk pakaian Tradisi Perkahwinan Jepun.

Ini peluang bagi anda yang berminat, untuk memakai pakaian Tradisi Perkahwinan orang Jepun di lokasi menarik di sana. Selain itu, bagi rakan Non-Muslim, mungkin anda juga boleh menikmati makan malam Kaiseki asli di restoran tradisional yang berusia lebih dari 100 tahun.

Sesi fotografi ini pastinya akan menjadi satu pengalaman yang sukar dilupakan bagi setiap pasangan.

Baca : Menarik Di Negara Jepun

Shinto Style Wedding in Japan

Japan Wedding Shinto Style

Harga Pakej Wedding Photography Jepun

Harga pakej Wedding Photography Jepun ini bermula dari harga Yen 38,000 (RM1,500) untuk pakej normal Sewa Pakaian Kimono (lelaki dan wanita), make-up, sesi fotografi dan juga sekeping gambar printed bersaiz biasa 8R.

Untuk pakej Shinto Style Wedding ini, anda akan bermula dengan memilih pakaian Kimono, make-up, pakai baju dan sesi photography. Ini peluang untuk anda menikmati sesi foto elegan berpakaian kimono perkahwinan dan kemudian pergi ke sebuah restoran gaya-tradisional untuk makan malam Kaiseki.

Jika anda bercadang untuk wedding photo di sekitar Kisarazu ini, aktiviti ini akan diadakan di sekitar bandar Kisarazu yang mempunyai banyak lokasi yang menarik.

Untuk rakan yang Non-Muslim anda mungkin suka Pakej Perkahwinan gaya Jepun, anda pasti menyukai pakej Shinto-Style Wedding Photo dengan gaya perkahwinan Kimono. Untuk Muslim, anda boleh mencuba pakaian Tradisi Perkahwinan Orang Jepun jika anda mahu.

shinto_style_wedding_japanshinto_style_wedding_japan shinto_style_wedding_japan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.