Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

Masih mencari pakej smartphone yang murah dan berbaloi di Malaysia? Pernah dengan Pakej Maxis Zerolution? Kalau nak tahu, ada cara mudah untuk dapatkan smartphone cantik, power dan dengan harga murah. Inilah perkongsian saya tentang Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur.

Untuk pilihan smartphone, pilihan termahal setakat ini di Maxis Zerolution ialah Samsung Galaxy Note8. Ada yang tanya tentang pakej Maxis Zerolution iPhone X dan iPhone 8 serta iPhone 8+. Ada, tetapi untuk pakej iPhone di Maxis, korang kena bayar.

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

 

MrJocko berpeluang untuk unboxing Samsung Galaxy Note8 Malaysia. Pakej smartphone #MyGalaxyNote8 ini datang dengan pakej Zerolution Maxis Malaysia. Samsun gGalaxy Note8 setakat hari ini dikatakan antara smartphone terbaik dari kalangan smartphone lain dan melebihi ‘kredibiliti’ dan ‘kualiti’ iPhone X.

Samsung Galaxy Note8 telah dilancarkan di Malaysia secara rasmi pada bulan September 2017 yang lepas dan dikatakan antara koleksi smartphone yang menjadi pilihan ramai peminat smartphone Android. Khabarnya ia baru sahaja memperkenalkan Galaxy Note8 Merah Jambu untuk pilihan kepada mereka yang sukakan gaya warna Feminisma.

 

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

 

Melihat kepada apa yang ada dalam kotak Samsung Galaxy Note8, peranti terbaru Samsung Malaysia ini menawarkan sesuatu yang agak PREMIER. Peranti Galaxy Note8 sendiri memang nampak ‘luxury’ dan bergaya. Earphone yang berkualiti tinggi, kualiti charger cable yang lebih baik, power plug yang punyai 3 pin untuk Malaysia, Micro USB connector, USB connector (USB Type-C), Tweezer dan Pen nibs, Ejection pin dan juga semestinya S Pen.

Nak tahu pasal spesifikasi Galaxy Note8 boleh lihat di laman web Samsung Galaxy Note8

 

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

 

MrJocko nak kongsi info ringkas tentang kelebihan Samsung Galaxy Note8 ini termasuk Fungsi Dual Sim, Dual Lens di Belakang, Kamera Live Focus, Size skrin yang sangat lebar 6.3 inci, Kamera belakang dengan kualiti 12MP dan F1.7, Kamera depan 8MP dengan F1.7, dan juga rakaman UHD 4K (3840 x 2160)@30fps.

Galaxy Note8 ini punyai Memory RAM saiz 6GB dengan simpanan dalaman 64GB. Fungsi lain yang MrJocko suka ialah security dengan menggunakan Face Recognition. Sebelum ini, ada Fingerprint, Pattern dan Pin No sahaja. Bukankah ia lebih selamat dan canggih?

Jadi, ini masa untuk korang dapatkan pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 dengan bayaran ansur ansur.

Bagaimana cara untuk dapatkan pakej Zerolution Maxis*?

  1. Pergi ke mana-mana kaunter Maxis yang mengambil bahagian
  2. Pilih telefon mana yang korang mahu
  3. Pilih Data Postpaid Bulanan
  4. Register dan bawa pulang Smartphone tanpa membayar walau satu sen

Nota : *Sila Rujuk kepada Terma dan Syarat

 

Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur Pakej Zerolution Maxis Samsung Galaxy Note8 Cara Bayar Ansur Ansur

 

Untuk pilihan bayaran ansuran bulanan bagi Maxis Zerolution Samsung Galaxy Note8 ini korang boleh dengan harga serendah RM117/bulan untuk tempoh kontrak selama 24 bulan. Untuk contoh ini, harga terkumpula selama 24 bulan hanya akan jadi serendah RM2808 sahaja. Sebagai informasi, harga Retail Price Galaxy Note8 Malaysia ialah RM3,999 (mengikut harga di Kiosk Samsung Malaysia)

Untuk maklumat lanjut dan pakej Maxis Zerolution yang lain boleh la layari laman web rasmi Maxis di sini https://www.maxis.com.my/en/maxis-zerolution.html

Smartphone best mengikut review MrJocko baca www.mrjocko.com/tag/gadget_review

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.