Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

PakLong N Family Gathering

Pagi ni, wife aku keja. So, aku hantar dia ke Ofis. Pastu balik umah mandikan Khalish. Kemas rumah skit dan susun aper yg patut.
Tghari PakLong dan Family dtg umah aku. Ini la first time PakLong dtg umah aku since aku pindah last month. Mulanyadiorang nak duk lama, tp pasal Kak Dah dah call suruh pegi umah dia. Diam masak special, Kari Kepala Ikan Merah. Memang nak kenduri umah aku, tapi plan dan bertukar.
So, PakLong dan Family gerak ke rumah Kak Dah kat Tmn Melewar. Aku g ambik wife kat Ofis, n trus ke sana. Sampai jer diorang baru nak makan. Memang spesel. Kari Kepala Ikan Merah, Senangin Goreng berempah, Dalca, Ikan Masin, Pucuk Paku, Ulam dan Budu.
Memang meriah. Dah lama tak makan ramai2 dan semeriah ni. Ikan merah jer size 3 kg dalam 2 ekor dan 3 ekor ikan Senangin.
Lepas makan kami rehat dan Asar kat sana. Lepas Maghrib, trus ke KL Sentral hantar Pak Long balik Kelantan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.