Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pameran ILLUSION di Petrosains

Musim cuti sekolah dah tiba. So, apa plan anda dan anak-anak ada? Kalau tak nak travel jauh-jauh, apa kata ramai-ramai ke Petrosains Kuala Lumpur. Sekarang sedang berlangsung Pameran Illusion di Petrosains Kuala Lumpur.

Khas buat anda sekeluarga bersama dengan kanak-kanak atau remaja yang ingin melawat apa yang menarik di Malaysia sepanjang bulan Disember 2015, anda akan menyukai Pameran “Illusion” yang berlangsung dari sekarang hingga 10 Januari 2016 di Petrosains, pusat pameran sains yang menarik Malaysia di Kuala Lumpur.

ILLUSION di Petrosains

Pameran Illusion di Petrosains ini, dibawa masuk dari Galeri Sains di Trinity College Dublin, meneroka sains dengan cara yang menarik, menggabungkan ia dengan seni, teknologi dan ilusi untuk merayu kepada semua peringkat umur.

Curated oleh ahli psikologi dan penulis Richard Wiseman dan dikaji oleh ahli silap mata dan escapologist Paul Gleeson, pameran itu akan mencabar persepsi anda dan memerlukan anda untuk menggunakan deria bagi memahami bagaimana otak berfungsi.

Anda mungkin mengharapkan sihir dengan psikologi, ilusi optik bersama dengan hujah saintifik untuk menjawab kekeliruan anda sebelum ini dengan jelas! Ini masa anda untuk ke pameran Illusions di Petrosains Kuala Lumpur.

Tempat : Petrosains, The Discovery Centre, Kuala Lumpur

Penganjur : Petrosains, The Discovery Centre

Telefon : + 603-2331 8181

Laman Web : www.petrosains.com.my

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.