Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pasar Tani Shah Alam

Lama betul aku tak dtg Pasar Tani ni. Awal tahun jer aku rasa ke sini, dan sejak pindah ke Segambut, aku sempat ke sana. So, smlm aku pesan kat wife aku, suruh siap awal, pasal nak ke sana.
Lepas subuh, kami dah bersiap, dlm jam 7 aku drive dr rumah and ambik Plus Highway trus ke Shah Alam stadium. Sampai, nasib baik parking dkt dkt kaw pasar tani. Senang nak angkut brg. Aku suka g sana psl brg murah, makanan mmg mcm2 ada, dan byk pilihan.
Sedar2 dah jam 12tghari dah, patut la dah mula panas, so, aku beli makanan skit, pasal nak singgah rumah Ayah Mae kat Subang. Aku sampai sana ngam2 jam 1tghari. So, kami lunch sama sama kat sana. Masa nak balik aku singgah ke Gudang Perabut yg supplier perabut utk kedai2 perabut sekitar KL, memang murah. Aku sendiri dah tempat set Kitchen Cabinet.
Masa nak balik baru aku teringat d spanjang jln tu (Jln Subang ke Sg Buloh) ader byk Nursery pokok. Dr jauh aku tgk cantik nyer pokok Orkid. So, aku singgah n my wife beli 2 orkid ngan baja skali. 2 orkid dlm RM20 + Baja …
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.