Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

PC Fair 2009

Salah satu booth AntiVirus
Asal cerita aku tak nak pegi. Tp, takut kerugian, aku ajak Wife aku join aku. Anak2 duk umah.
Kul 11.00am gerak dr umah, trus park kat KLCC. Sib baik tak penuh lagi. Pastu trus ke KLCC Convention Centre, tempat PC Fair 2009. Masih awal, org still tak der la pack. Hall1 ok, Hall2 ok lagi. Masuk Hall 3 dah start penuh. Dah susah nak jalan. heran aku, harga brg2 PC bukan murah pun, apsal org ramai jugak? Adakah org cam aku, pegi PC Fair semata2 nak carik brg murah, tp tak der yg murah???

Aku pun dah malas nak pusing jauh dah, pilih mana yg nak, trus jalan sambil jeling2 jer. Sampai la ke hall 4 aku n wife singgah rest & makan kat Cafe KLCC Convention Centre. Pun gitu, takleh nak lepak lama pun, berderet yg tunggu nak duduk. Alih2 trus pindah, kluar, masuk KLCC, singgah makan kuih kat sana. Tenang skit. Kul 2.00pm baru gerak balik umah.

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.