Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia Oleh GT Group Singapore

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia Oleh GT Group Singapore meriah dengan kehadiran ramai wakil dari negara-negara sekitar Asean. Pelancaran GT Dollar kali ini menandakan ‘perjalanan’ baru teknologi ‘E-Wallet’ yang akan memberikan faedah kepada pengguna dalam transaksi jual beli seharian.

Bertempat di Sime Darby Convention Centre Kuala Lumpur, ia dirasmikan sendiri oleh YB Datuk Mas Ermieyati Bin Samsudin, Timbalan Menteri Pelancongan & Kebudayaan Malaysia.

Baca : Pelancaran Aplikasi Boost Di Malaysia

  

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia Oleh GT Group Singapore

pelancaran gt dollar malaysia
 

Dengan aplikasi GT Dollar, ia berpotensi mempromosikan produk-produk Malaysia dan juga menarik pelancong untuk membeli belah dengan mudah menggunakan aplikasi ‘e-Wallet’ GT Dollar ini.

 

Dengan aplikasi GT Dollar, ia berpotensi mempromosikan produk-produk Malaysia dan juga menarik pelancong untuk membeli belah dengan mudah menggunakan aplikasi 'e-Wallet' GT Dollar ini. Dengan aplikasi GT Dollar, ia berpotensi mempromosikan produk-produk Malaysia dan juga menarik pelancong untuk membeli belah dengan mudah menggunakan aplikasi 'e-Wallet' GT Dollar ini. Dengan aplikasi GT Dollar, ia berpotensi mempromosikan produk-produk Malaysia dan juga menarik pelancong untuk membeli belah dengan mudah menggunakan aplikasi 'e-Wallet' GT Dollar ini. Dengan aplikasi GT Dollar, ia berpotensi mempromosikan produk-produk Malaysia dan juga menarik pelancong untuk membeli belah dengan mudah menggunakan aplikasi 'e-Wallet' GT Dollar ini.

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia

MrJocko turut teruja melihat ribuan yang hadir menjayakan majlis pelancaran GT Dollar ini. Turut hadir ialah tokoh korporat dan 3,000 pemimpin industri IT dan e-dagang yang menyokong pembangunan ekosistem FinTech yang dinamik. Konsep ini sekaligus akan membuka jalan untuk inovasi SMART seperti GT DOLLAR menjadikan Malaysia sebagai satu kuasa yang berpengaruh dalam sektor FinTech.

Yang menarik juga pada majlis Pelancaran GT Dollar ini, ada diperkenalkan GT Robot, robot interaktif keluaran syarikat GT Group. Robot ini dikenali sebagai GT Wonder Boy akan menjadi ‘peneman’ manusia dan bakal dilahirkan di Malaysia. Khabarnya ia dalam proses untuk dibuat di Malaysia.

 

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia

pelancaran gt dollar malaysia pelancaran gt dollar malaysia

 

 

Selain dari GT Robot yang dikenali sebagai GT Wonder Boy, MrJocko juga melihat ada beberapa gadget lain yang menarik perhatian, seperti Smartphone GT Mobile dan juga GT Watch Smartwatch. Ini antara produk yang akan menemui pelanggan di Singapura dan Malaysia dalam masa terdekat.

Apa dia GT Dollar?

GT Dollar ialah satu aplikasi di telefon anda yang memudahkan anda membeli produk dan servis dengan menggunakan e-wallet. Cara e-wallet seperti ini memberikan anda lebih mudah untuk membeli produk atau servis tanpa perlu membawa wang tunai. Lebih bagus kerana setiap pembelian ada pelung untuk anda mendapatkan diskaun menggunakan nilai GT Dollar dan juga mengumpul ‘Mata Ganjaran’ GT Dollar setiap hari untuk lebih penjimatan.

Nak senang faham, ia umpama apps yang akan menyimpan nilai matawang anda dan anda boleh gunakanya di banyak negara seperti di Singapura, Malaysia dan juga Thailand.

 

Pelancaran GT Dollar Di Malaysia

 

Untuk anda yang berminat dengan GT Dollar, download aplikasi GT Dollar sekarang menggunakan Android atau iOS anda. RM300 GT Dollar akan dikreditkan dalam akaun anda dengar segera!!! Cepat selagi promosi masih berlangsung #GTDollar #GTDollarMy

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.