Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride Inovasi Terbaru

Crocs, satu jenama besar dalam jenama kasut global, rangkaian casual footwear untuk kasut wanita, lelaki dan juga kanak-kanak hri ini memperkenalkan produk terbaru mereka untuk pasaran Malaysia, dikenali kasut Crocs Lite Ride. MrJocko sama-sama meraikan Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride Inovasi Terbaru Dalam Teknologi Keselesaan. Ia bukan sahaja membawa teknologi keselesaan yang up-to-date, tetapi juga mencipta kehebatan sains dan juga magis.

LiteRide ialah revolusi material closed-cell yang membawakan produk keselesaan pada setiap jenama Crocs, memberikan keselesaan dan kelembutan dalam pemakaian kasut. LiteRide (lite ride) foam adalah bahan utama dalam pembuatan kasut ini, yang mana membentuk gaya sporty, stail on-trend dan juga silhouettes, sesuatu yang sudah dikenali dengan nama Crocs.

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride Inovasi Terbaru

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

“Kami menyaksikan sendiri perubahan dari cara pemakaian kasut ‘nice-to-have’ kepada istilah ‘must-have’ dikalangan pengguna. Jawapan kami, LiteRide” Kata Michelle Poole, Crocs Senior Vice President of Global Product and Marketing.

Mungkin ramai tak tahu, model terbaru kasut Crocs LiteRide ini mempunyai 40% lebih selesa dan 25% lebih ringan dari model Crocs lama.

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

Kasut Crocs Lite Ride ini dicipta untuk keselesaan setiap masa. Samada untuk kegunaan seharian, berjalan kaki, bersukan atau juga membuat aktiviti lasak. Produk Crocs ni, yang MrJocko tahu punyai range pilihan dari pelbagai peringkat umur, dari jenama kasut Crocs kanak-kanak, remaja, dewasa, lelaki dan perempuan sehingga kepada golongan Warga Emas.

Untuk koleksi terbaru kasut Crocs LiteRide ini, ia dibahagikan kepada beberapa jenis termasuk model The Clog, The Slide, The The Sandal, The Flip dan juga Slip-On. Banyak pilihan, mungkin salah satu atau lebih dari model kasut Crocs ini menjadi pilihan korang.

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

Pelancaran Kasut Crocs Lite Ride

Baca : MrJocko Dan Product Review

Dalam banyak-banyak model, jenis The Clog menjadi pilihan MrJocko, kerana ia sesuai untuk kegunaan harian dan punyai bentuk yang cantik. Bagi kegunaan di rumah, jenis The Flip On sangat sesuai. Kalau untuk travel, jenis LiteRide Slip-On sesuai kerana ia ringan, selesa dan mudah dibawah kemana sahaja.

Nak lihat banyak lagi model terbaik Crocs Malaysia, boleh layari laman web mereka di www.crocs.com.my atau laman Facebook Fanpage https://www.facebook.com/crocsmalaysia dan Instagram CrocsMalaysia

Harga kasut Crocs LiteRide ini bermula dari harga LiteRide Flip RM209, LiteRide Slide RM229, LiteRide Sandal RM249, LiteRide Clog RM269, LiteRide Slip On RM309.

Untuk model terbaru musim Spring dan Summer 2018, Crocs Malaysia turut membawa masuk beberapa model seperti Crocs Isabella Cut Graphic Strappy Sandal RM229, Crocs Leigh II Xstrap Wedge RM289 dan model Crocs Sloane Embellished Flip Beaded RM229.

crocs isabella cut graphic strappy sandal

crocs leigh ii xstrap wedge

Crocs Sloane Embellished Flip Beaded

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.