Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 Cloud Edition

Trend Micro yang merupakan sebuah syarikat global dan pendahulu dalam ‘keselamatan software’ giat berusaha untuk memastikan pengguna internet sedunia selamat dalam pelbagai aspek keselamatan ‘maklumat digital’. Oleh kerana ini, Trend Micro bukan hanya memberikan penyelesaian keselamatan kepada satu lapis sahaja, tetapi ia menyediakan rangkaian keselamatan maklumat digital anda di setiap lapisan keselamatan data samada anda menggunakan komputer peribadi, laptop, smartphone, tablet, endpoints, gateways, server dan juga simpanan anda di “cloud”. 
Penggunaan Trend Micro membolehkan pengguna melindungi data mereka secara bijak dengan teknologi inovatif yang mudah digunakan, senang diuruskan dan sesuai dengan perubahan ecosystem teknologi.
Kini Trend Micro Malaysia melancarkan secara rasmi, Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 Cloud Edition di Midvalley Megamall. Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 ini merupakan edisi terbaru rangkaian penyelesain keselamatan yang dilengkapi dengan perlindungan ancaman laman web (Web-Threat) yang akan mengenalpasti dan sekat pautan yang bahaya di dalam laman web, social network, email bahkan instant messaging. Paling bagus, ia boleh mengesan spam emails yang mempunyai ‘phising scams’ yang merbahaya.

Mungkin ramai yang tidak sedar dalam era digital yang meluas masa kini, hampir setiap minit kita terdedah dengan bahay kecurian data dalam komputer peribadi, tablet dan smart phone semasa kita menggunakan internet dan media social. Bayangkan kalau mereka yang tidak bertanggung jawab mencuri data kita dan selepas itu mereka mengakses ke informasi peribadi kita untuk tujuan tidak baik. Banyak kesan buruk akan berlaku.
Trend Micro Malaysia mengajak masyarakat Malaysia untuk sedar dan mula melindungi data dan maklumat peribadi supaya ia tidak mendatangkan kesusahan kepada kita di kemudian hari. Potensi pengguna internet untuk kehilangan wang dalam akaun, kecurian barangan serta aktiviti jenayah lain sangat terbuka jika pengguna tidak menggunakan Security Software untuk Komputer Peribadi, Table dan Smatphone mereka.
Anda boleh memilik keselamatan software secara maksima dengan memiliki edisi terbaru Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 Cloud Edition ini dengan hanya harga RM109 untuk satu peranti. MrJocko syorkan anda terus dapatkan pakej Trend Micro Titanium ini dengan harga RM159 yang mana anda boleh guna untuk software security untuk komputer peribadi, tablet dan mobile phone anda. Dengan nilai RM159 bagi 3 peranti, ia memang murah dan berbaloi-baloi. Lagipun, Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 ini boleh digunakan di operating system Android, Windows dan juga Mac.
Maklumat lanjut sila layari laman web Trend Micro Malaysia di http://www.trendmicro.com.my/my atau Facebook Fanpage http://www.facebook.com/TrendMicroMY 
Mesti ada yang bertanya, apakah perbezaan ciri-ciri antara Titanium Internet Security 2014 dan Titanium Maximum Security 2014 ini. Untuk memudahkan anda, jom lihat perbandingan ini.

Kredit Key Features Trend Micro Titanium Maximum Security 2014 MindaSyukri.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.