Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pelancaran XOX Voopee Revolusi Baru Cara Berhubung

XOX Berhad telah memperkenalkan satu aplikasi baru mereka yang dikenali sebagai XOX-Voopee, satu perkhidmatan mudah alih yang inovatif, yang membolehkan pengguna telefon pintar mempunyai ‘nombor telefon bimbit sebenar’ kedua, tanpa menggunakan telefon tambahan atau kad SIM tambahan

Aplikasi telefon pintar mudah alih XOX Voopee ini telah dilancarkan dengan rasminya oleh Datuk Eddie Chai, Group Managing Director XOX Berhad, Mr Ng Kok Heng, Group CEO XOX Berhad,  Dato’ Lee Chong Wei, Lim Khim Wah dan Goh V Shem, bintang Badminton Malaysia.

Pengguna telefon pintar adalah terlalu biasa dengan aplikasi mudah alih yang membolehkan percuma Voice-Over-Internet-Protocol (VoIP), SMS, dan mesej segera (IM), tetapi kini revolusi penggunaan cara berhubung akan beralih kepada cara XOX Voopee yang mana anda akan berpeluang menggunakan aplikasi XOX Voopee dengan membuat SMS dan Panggilan Data secara PERCUMA.

 

Bagaimana anda boleh guna XOX Voopee secara PERCUMA

Aplikasi XOX Voopee ini memaksimakan penggunaan data talian 3G Internet anda atau penggunaan WIFI, dan berhubung dengan pengguna XOX Voopee lain secara PERCUMA. Dengan cara ini, pengguna tidak akan dibebani dengan kos yang tidak perlu. Dengan aplikasi XOX-Voopee ini juga, pengguna boleh menelefon atau menghantar SMS kepada rangkaian nombor talian Telco selain XOX Voopee, tetapi ia dikenakan kos yang sangat minima. Jadi, kalau nak dapat panggilan atau sms PERCUMA, guna sahaja Aplikasi XOX Voopee.

XOX Voopee
XOX Voopee

 

Apa itu XOX Voopee?

XOX-Voopee ialah satu revolusi dan cara baru anda berkomunikasi dan berhubung. XOX-Voopee adalah SIM-PERCUMA yang memberikan anda nombor telefon mudah alih kedua sebenar pada telefon pintar anda yang sedia ada tanpa memerlukan kad SIM tambahan atau telefon.  

XOX-Voopee tidak seperti aplikasi lain, XOX-Voopee juga membolehkan anda untuk memanggil dan teks bukan nombor telefon XOX-Voopee.

Untuk anda dan sesiapa sahaja yang anda memanggil, XOX-Voopee berfungsi sama seperti perkhidmatan mudah alih biasa. 

XOX-Voopee juga merupakan pengendali mudah alih global yang menggunakan kuasa Internet melalui sambungan data mudah alih atau WiFi untuk menyediakan perkhidmatan mudah alih yang membolehkan anda membuat panggilan TANPA HAD yang berkualiti tinggi Suara Panggilan HD dan SMS, di mana sahaja dan bila-bila masa.

XOX Voopee

Cara Untuk Divert Call menggunakan XOX Voopee
Ever think of staying connected with #friends and #family anytime, anywhere, even though you’re at #overseas?
Here’s the simple tips for you:
1. Go to your #XOXVoopee “More” setting and tap on “Call Forwarding”.
2. Click “ON” for above part to divert all your incoming calls to your Voopee number, and then click “Save”.
3. Now, #callforwarding is DONE!

 

XOX Voopee mensasarkan pengguna Voopee akan berkembang dengan cepat kerana ia satu aplikasi yang viral. Sasara 500,000 pengguna Voopee pada akhir tahun 2014 adalah tidak mustahil kerana XOX Voopee sememangnya aplikasi komunikasi yang terbaik buat masa ini.Bagus bukan bila anda mempunyai pilihan menggunakan aplikasi baru yang memberikan anda kelebihan yang tidak pernah anda fikirkan.

Gunakan XOX Voopee untuk berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan menggunakan SMS dan Panggilan secara PERCUMA. Lebih bagus bila anda gunakan panggilan dari Luar Negara kepada keluarga atau rakan anda tanpa bayaran satu sen pun kerana ianya PERCUMA. Roaming Percuma, ia memang terbaik…

Apa lagi, dapatkan aplikasi Voopee XOX anda ini di Google Play Store dan nikmati SMS dan Panggilan PERCUMA anda di dalam Malaysia dan juga ketika di Luar Negara. Semuanya PERCUMA…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.