Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Peluang Seminar Kerjaya Terbesar Di Seremban

 

Andai anda seorang warganegara Malaysia berumur 21 tahun ke atas dan lulus minima SPM, anda dijemput untuk menghadiri Grand Business Opportunity Seminar atau Seminar Peluang Perniagaan Terbesar di Seremban pada 11 April 2014 nanti.

Tak kira la samada anda sudah punyai kerja atau masih mencari peluang perniagaan, jom sertai kami dalam Francais sebagai Perunding Kewangan dengan hanya bermodalkan RM250 sahaja.

Saya dan syarikat menjemput anda semua untuk hadir ke lokasi dengan membawa Kad Jemputan GBOS tersebut. Anda akan mendapat suntikan motivasi dari Mr Robery Young, salah seorang dari Pakar Motivasi Antarabangsa.

Jika sebelum ini, pakej motivasi Robert Young berharga sekitar RM500++, tetapi untuk kali ini MrJocko akan memberikan Pass Masuk PERCUMA kepada sesiapa yang betul-betul berminat. Syaratnya, anda cuma perlu Call atau emel MrJocko di rosmadishakri@yahoo.com untuk dapatkan Pass Masuk Percuma ini.

Tempat adalah terhad. Ada 20 Pass Percuma yang akan MrJocko berikan kepada mereka yang berminat untuk mencari peluang perniagaan baru dan menghadiri Motivasi Robert Young.

Anda berminat? Tak perlu tunggu, boleh hubungi MrJocko sekarang…

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.