Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pemborong Tudung Murah Online Jenama Hijab By Ima

Beberapa kali travel ke Terengganu, memang nampak di sana ada banyak peniaga yang berjaya. Dari sana juga ramai peniaga online yang menjual banyak produk secara online yang bermutu. Kali ni MrJocko nak kongsi sedikit info tentang bisnes rakan Facebook di Terengganu. Beliau antara Pemborong Tudung Murah Online Jenama Hijab By Ima yang semakin maju dan berkembang.

Kalau di Facebook, add sahaja tuan punya bisnes borong tudung murah di Terengganu ini dengan nama Iqlima Abu bakar. Dia antara pengusaha yang menjual tudung murah secara borong dan borong online yang dupercayai (trusted seller).

Baca : Senarai Product Review di Blog MrJocko

Pemborong Tudung Murah Online

Pemborong Tudung Murah Online Jenama Hijab By Ima

 

Hari tu, MrJocko ada terima produk keluaran syarikat Iqlima melalui pos. Maklum la, dia memang menetap di Terengganu. Kalau dah tudung, ia rezeki wife dan anak-anak MrJocko.

Antara yang Hijab By Ima ni jual termasuk jualan borong tudung, shawl, anak tudung dan beberapa produk yang berkaitan. Harga memang murah berbading tempat lain kerana Hijab By Ima mengamalkan jualan tudung dan shawl online dengan konsep borong dan retail.

 

Pemborong Tudung Murah Online Pemborong Tudung Murah Online Pemborong Tudung Murah Online Pemborong Tudung Murah Online Pemborong Tudung Murah Online Pemborong Tudung Murah Online

Pemborong Tudung Murah Online Hijab By Ima

Banyak juga rupanya koleksi tudung dan shawl keluaran Hijab By Ima. Lepas tu harga yang dia jual tak da la mahal berbanding produk lain. Contoh, ada produl kain tudung bawal Saudia, harga jualan satu cuma RM15. Tetapi kalau beli 5 harga cuma RM60 sahaja. Murah kan???

 

hijab by ima hijab by ima

 

Harga tudung dan shawl lain pun murah. Nak tahu mana satu pilihan korang, jenguk la ke Facebook Iqlima Abu Bakar

Wife dah pakai shawl dan anak tudung. Of course la selesa. Tetapi tak sempat nak shoot cantik-cantik. InsyaAllah MrJocko akan update gambar Wife dan anak MrJocko pakai tudung dan shawl dari Hijab By Ima.

Untuk anda yang nak beli secara borong dengan harga murah, boleh terus hubungi Puan Iqlima di talian +6011-2946 6332

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.