Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square

Lebih 3000 Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square dengan warna Merah sempena dengan perlawanan yang ditunggu-tunggu antara pasukan Manchester United menentang pasukan musuh tradisi Liverpool.

Berjaya Times Square dihidupkan dengan ribuan peminat Manchester United menyaksikan penyaringan secara langsung dalam perlawanan persahabatan yang sangat dinantikan, yang berakhir dengan kemenangan manis 2-1 menentang Liverpool. Di saat pemain Manchester United menjaringkan gol mereka, peminat menjadi semakin ghairah dan teruja dengan sorakan meriah mereka untuk kelab bola sepak mereka yang sangat disayangi.

Baca : Pasukan Manchester United Turun Ke Malaysia

Example

 


Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square

Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square
 

Parti peminat #ILOVEUNITED eksklusif dan acara bebas untuk menghadiri telah diadakan di seluruh dunia dan kelab itu teruja untuk menjadi tuan rumah acara pertamanya bagi peminat di Malaysia.

Peminat pasukan manchester United di Malaysia menjadikan malam tersebut peluang seumur hidup untuk menyaksikan Duta Besar Manchester United Dwight Yorke dan Dennis Irwin bersama-sama dengan legenda Kelab David May di lapangan bertemu peminat mereka, memberikan pandangan sebelum perlawanan dan analisis separuh masa permainan. Warna merah, Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square dengan meriahnya.

Penyokong juga mempunyai beberapa hiburan secara langsung dengan hadiah dan pertandingan yang membolehkan mereka dalam perjalanan untuk memenangi percutian Trip VIP dengan PERCUMA ke Stadium Old Trafford.

Baca : MrJocko dan Manchester United

Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square

Peminat Manchester United Ambil Alih Berjaya Times Square
 

Pasukan bolasepak Manchester United mempunyai lebih dari lapan juta penyokong yang setia dan bersemangat di Malaysia dan #ILOVEUNITED akan menjadi acara yang tidak dapat dilupakan bagi peminat-peminat tersebut

Acara #ILOVEUNITED sebelum ini telah dihadiri oleh ratusan ribu peminat, mewujudkan suasana yang hebat di kalangan peminat keluarga kami di seluruh dunia dan unsur interaktif akan membawa mereka lebih dekat bersama-sama.”

Parti khas untuk peminat Fanatik Manchester United ini adalah percuma dan peminat telah memohon secara dalam talian untuk tiket di www.manutd.com/iloveunited tidak lewat daripada tengah malam pada 4 Mac 2018 yang lepas.

Parti peminat Manchester United seperti ini memang meriah dan mencapai sasarannya untuk mengumpul seramai mungkin peminat pasukan bolasepak manchester United dalam acara Live Viewing seperti ini. Harap tahun hadapan, ia akan kembali lagi di Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.