“MrJocko.com is a Personal Travel Blog. The purpose of this blog is to share information about travel information to our readers for FREE. ‘We are not a Profit Making Blog’. Our hope, that you will benefit from sharing about hotel reviews, review packages, places of interest and even delicious food choices throughout our adventure.”

Nota Kaki :
Ada sebahagian gambar-gambar di dalam Blog MrJocko.com adalah diambil dari carian Google secara rawak dan bertujuan untuk berkongsi kepada pembaca lain. Kebiasaannya kami akan meletak Kredit Gambar. Namun, sekiranya anda adalah Pemilik Gambar tersebut dan mahukan gambar-gambar tersebut dikeluarkan, sila maklumkan kepada saya jocko312@yahoo.com
 

Penafian

PENAFIAN DAN PEMBERITAHUAN BLOG TRAVEL BLOGGER MALAYSIA MRJOCKO

Segala penulisan artikel, gambar dan rakaman video clips yang terdapat di dalam Blog MrJocko.com adalah pandangan peribadi penulis semata-mata dan bertujuan untuk berkongsi maklumat tentang informasi kembara, tips, pakej review, hotel review, food review dan juga beberapa fakta menarik tentang pengembaraan kami ke seluruh dunia.

Artikel, gambar dan video clips terbabit bukan bertujuan untuk mempengaruhi mana-mana pihak kerana ia lebih kepada perkongsian dan pandangan peribadi semata-mata.

Artikel, gambar dan video clips yang dikongsi di Blog MrJocko adalah hak milik blog MrJocko.com dan sumber dari pengalaman sendiri, bahan rujukan website, blog dan artikel yang terdapat di dalam Internet.

Akses ke laman Blog Travel Blogger Malaysia ini adalah PERCUMA dan ia adalah laman blog peribadi boleh diakses secara umum, tanpa sekatan. Blog kembara PERCUMA ini sebagai panduan kepada informasi travel anda ke seluruh dunia.
 

Travel Blogger Malaysia

Penafian
Top-Malay-Blogger-Malaysia
Penafian

Anda boleh berkongsi segala maklumat yang baik untuk tatapan bersama, dan kredit pautan (permalink) haruslah diberikan kepada penulis MrJocko.com. Namun Penulis TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas perkongsian anda.

PENAFIAN

Segala yang tertulis dan diterbitkan di dalam blog MrJocko.com tertakluk mengikut perundangan AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Selamat Membaca Blog Travel Blogger Malaysia MrJocko

Penafian

Travel Blogger Malaysia

jocko312@yahoo.com