“MrJocko.com is a Personal Travel Blog. The purpose of this blog is to share information about travel information to our readers for FREE. ‘We are not a Profit Making Blog’. Our hope, that you will benefit from sharing about hotel reviews, review packages, places of interest and even delicious food choices throughout our adventure.”

Nota Kaki :
Ada sebahagian gambar-gambar di dalam Blog MrJocko.com adalah diambil dari carian Google. Sekiranya anda adalah Pemilik Gambar tersebut dan mahukan gambar-gambar tersebut dikeluarkan, sila maklumkan kepada saya rosmadishakri@yahoo.com

travel-blogger-malaysia

PENAFIAN DAN PEMBERITAHUAN BLOG TRAVEL BLOGGER MALAYSIA MRJOCKO

Segala penulisan artikel, gambar dan video clips yang terdapat di dalam Blog MrJocko.com adalah pandangan peribadi penulis semata-mata dan bertujuan untuk berkongsi maklumat tentang informasi kembara, tips, pakej review, hotel review, food review dan juga fakta menarik tentang travel seluruh dunia.

Artikel, gambar dan video clips terbabit bukan bertujuan untuk mempengaruhi mana-mana pihak kerana ia lebih kepada perkongsian semata-mata. Artikel, gambar dan video clips yang dikongsi di Blog MrJocko adalah hak milik blog MrJocko.com dan sumber dari bahan rujukan website, blog dan artikel yang terdapat di dalam Internet.

 

Travel-Blogger-Malaysia-04-copy
Top-Malay-Blogger-Malaysia
PENAFIAN DAN PEMBERITAHUAN BLOG TRAVEL BLOGGER MALAYSIA MRJOCKO

Anda boleh berkongsi segala maklumat yang baik untuk tatapan bersama, dan kredit pautan (permalink) haruslah diberikan kepada penulis MrJocko.com. Namun Penulis TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB di atas perkongsian anda.

Segala yang tertulis dan diterbitkan di dalam blog MrJocko.com tertakluk mengikut perundangan AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Selamat Membaca Blog Travel Blogger Malaysia MrJocko