Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Penjenamaan MrJocko.com Bermula Dengan Business Card

Semalam MrJocko tulis entry pasal entry Blogger Patut Ada Business Card sendiri untuk tujuan promosi. Ini kerana benda ni terjadi beberapa kali kepada MrJocko selepas menghadiri beberapa event. Ada Organizer beritahu, mereka terlupa mana satu MrJocko dan kadang-kadang gagal menghubungi contact yang diberikan kerana masalah pengurusan admin yang kadang-kadang saling bertukar.
Atas sebab beberapa kejadian yang pernah berlaku, hari ni, MrJocko dengan bangganya mengumumkan kepada umum, advertiser, organizer dan juga syarikat-syarikat yang berminat untuk bekerja sama dengan MrJocko bahawa MrJocko ini sudah mempunyai business card yang baru :).
Dengan masih mengekalkan jenama Glamorous MrJocko, business card Putih dan Merah ini menggambarkan kesucian MrJocko sebagai blogger yang telus dan warna Merah memberi erti seorang yang aktif dan passion dalam apa kerja yang MrJocko buat.
So, sekarang, boleh la guna Business Card MrJocko untuk tujuan promosi dan tawaran untuk event yang seterusnya. Harap lepas ini dapat lagi tawaran dari pihak Team Malaysia, DiGi, Samsung, LG, Pizza Hut, Resorts World Genting, Premiere Screening dan syarikat lain, Amin,,,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.