Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Penyeri Suratkhabar The Star Dan Berita Harian

Berita Panas untuk kali ini. MrJocko jadi Penyeri Suratkhabar The Star Dan Berita Harian. Yeay!!! Kalau macam ni kena simpan ni.

 

selebriti di surat khabar

 

 

Seperti biasa, nampaknya jualan suratkhabar The Star dan Berita Harian terus catat jualan tertinggi hari ini sebab ada terpapar muka MrJocko. Wanted kah???

 

Sebenarnya tidak. Seperti biasa, Jumaat ketiga setiap bulan Mei akan ada announcement dan pemberitahuan tentang senarai nama Unit Trust Consultant yang layak untuk Trip Percuma dari syarikat Public Mutual Berhad. Ini untuk Trip tahun 2014. Untuk Trip tahun 2012 dan Trip tahun 2013 boleh la anda baca kat sini 2012 NSC Trip Qualifiers Tokyo dan 2013 NSC Trip Qualifiers Taipei

 

Alhandulillah, memasukki tahun ke-5 dan MrJocko kali ini layak untuk sertai Trip Percuma ke Seoul, Korea Selatan. Sepanjang tempoh tahun lepas 2013, MrJocko berjaya berada di Rank 175 dari lebih 700 UTC yang layak sertai trip ke Korea Selatan.

 

Terima kasih kepada kepercayaan rakan-rakan klien kerana pada tahun kelima ini masih percaya kepada MrJocko untuk menguruskan dana pelaburan hari tua anda semua. 

 

Kejayaan saya yang kecil ini adalah hasil sokongan anda dan jualan dari simpanan pelaburan anda yang terkumpul sekitar RM2,000,000 pada tahun lepas. Saya berjanji akan meneruskan usaha dan komitmen yang lebih untuk menguruskan dana anda semua. 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.