Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018 Saksikan Perlawanan Man City vs Man Utd

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018 Saksikan Perlawanan Man City vs Man Utd di Stadium Etihad secara PERCUMA. Bukan itu sahaja, tiket penerbangan, tempat tinggal dan juga makan minum untuk pemenang ditaja sepenuhnya. Wow!!! #LestGoManchester

Sekali lagi, DASHING, satu jenama peneraju pasaran wangian lelaki di Malaysia akan menganjurkan Peraduan Let’s Go Manchester. Kali ini, ia merupakan kali ke-3 Dashing akan membawa pemenang untuk menyaksikan perlawanan bolasepak antara dua gergasi di United Kingdom iaitu Manchester City dan Manchester United.

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018

Enam (6) pemenang bertuah dari Malaysia bakal memenangi Pakej Percutian selama 4 hari 3 malam ke Manchester, United Kingdom. Pakej ini bersama dengan hadiah utama tiket tempat duduk VIP bagi menyaksikan perlawanan bola sepak secara ‘Langsung’ di antara pasukan Manchester City Foodball Club (MCFC) yang akan menentang pasukan Manchester United di Stadium Etihad pada 7 April 2018 nanti.

Dashing Lets Go Manchester 2018

Dashing Lets Go Manchester 2018

Tidak hanya dengan tempat duduk VIP, bakal pemenang juga turut akan dibawa melawat National Football Museum dan juga Etihad Stadium, Old Trafford Stadium dan Anfield Stadium. Lebih menarik, pemenang bakal berpeluang untuk mendapatkan autograph secara Peribadi daripada beberapa pemain terbaik Manchester City.

Tidak cukup dengan bolasepak, bakal pemenang akan dibawa melawat ke lokasi menarik seperti pakej Magical Mystery Tour, yang mana ia istimewa, peluang melawat lokasi berkaitan band muzik popular English, The Beatles.

Kempen untuk Peraduan ini ialah #dashing #dashingmy #letsgomanchester

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018. Apa tunggu lagi, Sertai Peraduan Let’s Go Manchester Sekarang!

Cara Penyertaan :

Korang hanya perlu membeli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit dan buat seperti di bawah;

1. Snap gambar penuh dan jelas resit tersebut.
2. Sertakan nama seperti di kad pengenalan atau paspot.
3. Sertakan nombor kad pengenalan atau nombor paspot.
4. Sertakan nama outlet tempat pembelian produk.
5. Whatsapp kesemuanya ke +6016-997 2373.

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018

Peraduan Dashing Lets Go Manchester 2018

Dapatkan produk DASHING dan sertai Let’s Go Manchester!

Anda mungkin peserta bertuah menyertai trip 4 hari 3 malam ke Manchester dan menerima tiket VIP seat menyaksikan perlawanan bola sepak bersama 50,000 fans Manchester City FC dan Manchester United FC!

Peraduan akan tamat pada 31 Januari 2018.

Kalau nak dapatkan informasi lanjut tentang DASHING dan juga Peraduan ini, boleh layari di lama website rasmi mereka di www.dashing.com.my atau Facebook Fanpage Dashing Malaysia www.facebook.com/Dashing.MY.

Sebelum ini, mereka sudahpun membawa ramai pemenang ke Manchester City dan beberapa aktiviti lain berkaitan Dashing dan Manchester City, boleh baca di entry lama MrJocko di sini Dashing Goes Manchester dan juga Dashing Bawa Trofi BPL dan Capital One ke Malaysia

Antara produk terbaik Dashing dan Elite

dashing lets go manchester 2018

dashing lets go manchester 2018

dashing lets go manchester 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.