Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jom Sertai Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia

Ramai orang Malaysia ni kreatif dalam rakaman gambar dan juga video. Apa kata, kali ini serlahkan bakat anda dengan menyertai Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia. Ini peluang anda untuk menang pelbagai hadiah menarik termasuk 3 unit telefon Pintar terbaru Samsung seperti model Galaxy S21 Ultra 5G bernilai RRP RM5,299.

Peluang seperti ini patut anda cuba. Mana tahu, ada rezeki untuk anda memenangi salah satu daripada hadiah-hadiah bernilai ribuan ringgit dari penganjur Samsung Malaysia. Pasti ia akan sangat berbaloi…

Baca : Review Telefon Pintar Empat Kamera Samsung Galaxy A72

 


Jom Sertai Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia

Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia 01 copy
 

Ramai yang sedia maklum, telefon pintar kini telah menjadi gajet penting dalam kehidupan, untuk kita merakam kenangan dan cipta kandungan dalam menceritakan kisah yang penting. Sekarang, peluang terbuka untuk semua rakyat Malaysia untuk menunjukkan kemahiran membuat video mereka dengan telefon pintar Galaxy melalui peraduan video Samsung #MYCaptureLikeAPro!

Peraduan Samsung #MYCaptureLikeAPro adalah platform yang memberi inspirasi kepada semua pengguna telefon pintar Samsung Galaxy untuk melepaskan imaginasi mereka dalam meningkatkan kemahiran videografi mereka ke tahap seterusnya menggunakan ciri kamera utama Samsung. Dengan tiga tema berbeza setiap minggu – (1) Sehari dalam kehidupan (2) Cinta dari kejauhan dan (3) Tarian kebebasan, jadikan jus kreatif anda mengalir dan tunjukkan momen-momen anda dalam kehidupan semasa mereka berlaku. Pilih tema kegemaran anda, hantarkan video 21 saat paling kreatif anda dari 28 April hingga 18 Mei 2021 dan pemenang utama dari setiap tema (jumlah 3 pemenang) akan memenangi Galaxy S21 Ultra 5G bernilai RRP RM5,299!

Untuk memulakan, lihat video inspirasi yang dibuat oleh pencipta kandungan berbakat termasuk Jin Lim (Jinnyboy), Daiyan Trisha, Shawn Gan, dan banyak lagi di Instagram Samsung Malaysia. Sama ada anda membuat penggambaran momen berharga dengan orang tersayang, adegan aksi pantas atau dalam suasana cahaya rendah; filem pendek yang mereka hasilkan menunjukkan bahawa sesiapa sahaja dapat membuat filem sama seperti filem profesional – dengan penceritaan yang ringkas dan kualiti video yang menakjubkan menggunakan telefon pintar Galaxy.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung, sila layari laman Facebook Samsung Malaysia.

Untuk menyertai peraduan ini, yang perlu anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah mudah berikut:

Syarat Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia

Langkah 1. Ikuti akaun Instagram rasmi @SamsungMalaysia dan pastikan akaun Instagram anda ditetapkan kepada umum

Langkah 2. Rakam dan muat naik video (maksimum 21 saat) di Instagram berdasarkan tema mingguan menggunakan mana-mana telefon pintar Samsung Galaxy

Langkah 3. Hashtag #MYCaptureLikeAPro #withGalaxy #SamsungPhoneModel (contoh # GalaxyS21)

Langkah 4. Tag @SamsungMalaysia dan 2 rakan di siaran anda dan pastikan rakan anda mengikuti akaun Instagram @SamsungMalaysia dan akaun mereka juga ditetapkan untuk ‘umum’

Selamat Berjaya!!! Semoga menjadi rezeki anda semua untuk memenangi hadiah utama dalam peraduan Samsung #MYCaptureLikeAPro tahun 2021 ini.

Hadiah Peraduan #MYCaptureLikeAPro Samsung Malaysia

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.