Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Peraduan Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One

Peluang menang hadiah menarik di Pavilion Hotel Kuala Lumpur yang diuruskan oleh Banyan Tree. Ini adalah Peraduan Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One Contest, yang mana pemenang bakal menerima hadiah berjumlah sehingga RM35,000.

Seorang pemenang bertuah akan berpeluang mencerikan hidup mereka selama setahun di Pavilion Hotel Kuala Lumpur yang baru. Diuruskan oleh Banyan Tree, terletak betul-betul di tengah-tengah kawasan membeli-belah Pavilion, berserta makan malam dan hiburan malam di tengah bandaraya Kuala Lumpur.

Menambah keseronokan di Pavilion Hotel Kuala Lumpur sempena pembukaan pada Disember ini, hotel ini melancarkan satu pertandingan media sosial di Facebook, ‘Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One Contest’ yang akan menganugerahkan SATU (Seorang) pemenang dengan 12 penginapan percuma, iaitu penginapan 3-hari-2 malam setiap bulan selama setahun di hotel Club City Oasis hotel ini.

Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One Contest

Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One Contest

Mulai sekarang hingga 31 Disember 2018, pertandingan media sosial dibuka kepada peserta yang berumur 18 tahun ke atas. Peserta perlu log masuk ke akaun Facebook mereka dan layari pautan ini Pavilion Hotel Kuala Lumpur Special One Contest dan tinggalkan komen pada posting peraduan, perkongsian dalam tidak lebih daripada 20 kata pada ‘Who is their special ONE and Why?’. Penyertaan komen mestilah dimasukkan hashtags #PavilionHotelKualaLumpur dan #SpecialONE. Komen yang paling kreatif dan bermakna akan dipilih dan diumumkan sebagai Pemenang pada Januari 2019.

Bukan hanya pakej penginapan bulanan bernilai MYR1,760, pemenang juga akan menikmati sarapan bufet setiap hari untuk dua orang di The Courtyard, makan malam untuk dua orang di Ebisu (bernilai MYR300), dua minuman di Whisky Cove (bernilai MYR100 untuk yang bukan beragama Islam) dan sesi urutan badan untuk dua orang (bernilai MYR742) di Banyan Tree Spa yang memenangi anugerah pada setiap penginapan.

“Pembukaan Pavilion Hotel Kuala Lumpur Diuruskan oleh Banyan Tree akan menjadi satu lagi permata di mahkota pembangunan mercu tanda kami di bandar yang bersemangat ini, dan kami amat berterima kasih kepada Pavilion Group kerana memberi kami peluang untuk memperkukuhkan rekod prestasi Banyan Tree sebagai satu daripada pengendali antarabangsa yang terkemuka di dunia dalam industri perhotelan dan spa. Bersama-sama, kami berharap dapat menyediakan perkhidmatan yang sempurna dan pengalaman yang tiada tandingannya “, kata Anders Dimblad, Pengurus Besar Pavilion Hotel Kuala Lumpur dan Banyan Tree Kuala Lumpur.

“Untuk menambah keseronokan pembukaan kami, kami ingin memberi seseorang yang istimewa ini peluang untuk memenangi satu tinggal sebulan selama setahun dan benar-benar menjadi tetamu kami, dalam setiap erti kata”.

Hotel baru ini akan menampilkan 325 bilik dan suite yang dilengkapi dengan daya tarikan yang unik untuk tetamu hotel yang memerlukan sebuah percutian dalam bandar. Tahap 8 dari rumah-rumah hotel The Courtyard, yang menawarkan kemudahan makan sepanjang hari dengan hidangan menu makanan Asia yang asli. Para tetamu dengan rasa yang lebih oriental akan menjadi lebih baik kepada Ebisu, yang menawarkan kenyataan eksklusif sentuhan masakan Jepun.

Bagi acara perniagaan dan sosial, Pavilion Hotel Kuala Lumpur juga menawarkan ruang-ruang fungsi yang mencukupi sehingga 1,298 meter persegi bagi mesyuarat perniagaan kumpulan untuk perhimpunan syarikat. Bilik besar ini boleh menampung sehingga 500 orang, dan bilik fungsi berbentuk sabit duduk 120 orang dalam suasana jamuan. Di samping itu, hotel juga menawarkan lima bilik mesyuarat yang lengkap yang dapat menampung sehingga 40 orang setiap bilik.

Hanya berjalan kaki dari Pavilion Mall, Bukit Bintang dan beberapa lagi lokasi di tengah-tengah “Segitiga Emas Kuala Lumpur”, pusat komersial, pusat membeli-belah dan hiburan Kuala Lumpur, tetamu boleh menikmati akses terus ke Pavilion Kuala Lumpur dan beberapa jalan utama termasuk Bukit Bintang di mana mereka boleh membeli-belah dengan mudah dan selesa.

Untuk butiran peraduan penuh dan maklumat mengenai Pavilion Hotel Kuala Lumpur, sila layari https://www.banyantree.com/en/malaysia/pavilion-hotel

Baca : MrJocko dan Contest

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.