Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Telefon Telinga Jam Pintar Peranti Samsung Berwarna-Warni

Kombinasi pilihan Telefon, Telefon Telinga Dan Jam Pintar Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni. Tambahkan warna pada kehidupan harian anda dengan peranti boleh pakai terbaharu Samsung samada Galaxy Buds2 Pro dan Galaxy Watch5. Peranti ini direka untuk mengoptimumkan kerja, bermain dan segala-galanya di antaranya.

Model-model ini, direka dengan mengutamakan gaya, kefungsian dan ketahanan, boleh pakai ini berfungsi seiring dengan peranti Galaxy kegemaran anda untuk menyampaikan pengalaman baharu dan bermakna yang membantu anda melihat, merasai dan melakukan yang terbaik setiap hari.

Baca : Unboxing Samsung Galaxy Buds2 Pro

Peranti Samsung Berwarna-Warni

 

Telefon, Fon Telinga Dan Jam Pintar Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni

Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni
 

Anda memilih pakaian yang sesuai untuk setiap hari. Kini tiba masanya untuk pergi ke tempat kerja atau sekolah. Serlahkan setiap perjalanan dengan lagu kegemaran anda, dikuasakan oleh Galaxy Buds2 Pro. Samsung Seamless Codec yang dikemas kini mendayakan sokongan audio Hi-Fi 24-bit daripada Galaxy Z Fold4 atau Z Flip4 anda kepada Galaxy Buds2 Pro anda untuk pengalaman audio terbaik[1], sama ada untuk menikmati lagu kegemaran anda atau filem yang distrim.

Dengan Audio Pintar 360, bunyi daripada Galaxy Buds2 Pro anda akan terasa lebih hidup. Digabungkan dengan Direct Multi-channel (saluran 5.1/ 7.1 channel/ Dolby Atmos®) dan penjejakan kepala yang dipertingkatkan[3], anda akan mendapat pengalaman audio spatial yang mengasyikkan walaupun anda menggerakkan kepala anda. Sekarang, bayangkan pengalaman itu semasa menonton filem epik dengan Galaxy Z Fold4 dan Galaxy Buds2 Pro anda!
 

Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni

Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni

Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni
 

Adakah tangan anda penuh dengan beg tangan, beg sandang, botol air dan sebagainya? Dengan aplikasi Pengawal Buds pada Galaxy Watch5, kawal tetapan Galaxy Buds2 Pro anda tanpa perlu mencapai telefon anda. Daripada melihat peratusan bateri Buds2Pro anda kepada menogol pembatalan hingar aktif, tidak pernah semudah ini untuk menikmati muzik mengikut cara anda.

Memakai pakaian yang sempurna menaikkan semangat, meningkatkan keyakinan dan mencerahkan hari yang suram. Tetapi mengapa berhenti di situ? Melangkaui fungsi, bentuk bergaya bagi peranti boleh pakai Samsung Galaxy boleh menaikkan gaya anda dan berfungsi sebagai saluran untuk ekspresi diri.
 

Peranti Samsung Yang Berwarna-Warni
 

Sesuaikan Galaxy Watch5 anda agar sesuai dengan penampilan tandatangan anda dengan sempurna, dari saiz ke sarung, muka jam dan jalur. Sarung jam tangan 5 tersedia dalam saiz 40mm dan 44mm, dengan pelbagai warna termasuk Emas Merah Jambu, Nilam, Perak dan Grafit[4] Tukar gaya anda dengan memasangkannya dengan pelbagai warna dan saiz gelang jam, untuk jam tangan yang serba boleh dan ditempah khas untuk menyesuaikan setiap mood anda.

Tambahkan satu lagi percikan warna pada pakaian anda pada hari itu dengan Galaxy Buds2 Pro, tersedia dalam Bora Purple, Graphite dan White. Padankan dengan Bora Purple, Pink Gold, Graphite atau Blue Galaxy Z Flip4 anda untuk kelihatan bergaya dan disatukan dengan mudah.

Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana Samsung Galaxy Wearables generasi akan datang menambah warna dan lebih banyak lagi pada kehidupan seharian anda, sila baca artikel ciri yang dilampirkan.

Sebagai alternatif, anda juga boleh membaca artikel penuh di Bilik Berita Samsung Malaysia: https://news.samsung.com/my/next-generation-samsung-galaxy-wearables-add-color-and-more-to-your-everyday- kehidupan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.