Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Teaser Selamat Tiba Di Taipei Percutian Muslim Ke Taiwan

Teaser Selamat Tiba Di Taipei Percutian Muslim Ke Taiwan. Teruja sebab ini pertama kali sampai di negara Taiwan, negara antara yang semakin maju di Asia.

Selepas melepasi penerbangan 4 jam menggunakan China Airlines, pesawat 747, akhirnya MrJocko mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Taipei sekitar jam 8.30 malam. Penerbangan ok dan agak selesa kerana seat memang luas. Kami semua Selamat Tiba Di Taipei.

Percutian Muslim Ke Taiwan

Percutian Muslim Ke Taiwan
Melancong ke Taiwan

Selepas melepasi penerbangan selama 4 jam dari KLIA Airport menuju Taipei menggunakan China Airlines, pesawat 747, akhirnya MrJocko mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Taipei sekitar jam 8.30 malam. Penerbangan ok dan agak selesa kerana seat memang luas. Untuk kami semua, memang ada menu halal di dalam penerbangan kerana kami melancong dalam satu kumpulan yang besar.

Dari airport kami terus ke tempat makan dan kemudian ke Howard Plaza Hotel. Banyak yang MrJocko nak kongsi tentang melancong ke Taipei ini, tetapi belum ada masa lagi. Ini merupakan Teaser dan InsyaAllah, tunggu entry pasal Howard Plaza Hotel nanti.

Nanti boleh baca cerita percutian tempat menarik dan percutian Muslim ke Taiwan di link ini http://www.mrjocko.com/tag/taiwan. Boleh baca sedikit info tentang Taiwan di sini Taiwan Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.