Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

PGL The Musical Season 3

Sana sini duk citer Puteri Gunung Ledang The Musical best. Season 1 dan Season 2 memang aku tak niat pun nak tgk. Aku duk pk tak do kepentingan pun. Dgr la jugak ramai ckp best, tp tak tau la best tu dr sudut aper.
Kali ni, tahun 2009, dpt la ihsan dr company aku, 2 tiket ke PGL The Musical Season 3. Kebetulan celebrate with our 50th Anniversary. Dah percuma, ambik jer la kan? Rupernya memang tak rugi. Dr mula sampai akhir acara memang superb. Musical, lakonan, effect, sound, tempat, memang memuaskan.

Jln citer senang nak fahami kerna kita dah biasa dgn sejarah Melaka. Senang citer, sangat berbaloi menonton PGL The Musical. Apertah lagi kalau dapat peluang melihat secara FREE. Hehehe.Dr dulu aku memilih tarikh 14 Feb 2009. Bukan kerana Valentine, tp pasal weekend dan minggu kemudian aku tak der kat KL. Nak tgk hari Ahad, nanti Isnin esoknya nak keja. Tambah plak my kids, saper nak jaga. Sib baik adik aku free time tu bleh jadik BIBIK sementara.Show kul 8.30pm aku sampai ngam2 kul 8.00pm. Sib baik parking senang. Depan tangga jer. Pastu trus ke seat. Grand Circle area kira ok la since level medium. Very confortable. Overall, aku bg 9 bintang out of 10. Lagi 1 bintang, aku simpan pasal PGL The Musical sgt kedekut. Aper salah kalau kasik flyers atau Kad kecik for every tiket holder RM100 and above? Itu utk tujuan promosi gak for next time. Sampai skang, aku tgk PGL The Musical, tp aku tak tau saper pengarah, pelakon2 lain, serta tenaga produksi yg lain. Takkan nak kena cari kat INTERNET plak. Ni tak, poster yg modal singgit pun jual dgn RM15.Aper pun, Tahniah la PGL The Musical Season 3.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.