Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Philips Avent Mummy Wishing Wall Campaign : Wife Mintak Botol Susu Avent

Bulan Mac ialah bulan kelapan Wife MrJocko pregnant anak ketiga. InsyaAllah kalau tak ada aral melintang, pertengahan bulan April masa untuk due. Tinggal sebulan sahaja lagi, tak sabar nak timang baby baru. Dah lebih 7 tahun tak pegang bayi sendiri, rasa sedikit teruja.

Philips Avent Mummy Wishing Wall Campaign
Philips Avent Mummy Wishing Wall Campaign

Persiapan lain rasanya semua dah siap, cuma ada sedikit yang belum kami beli iaitu botol susu. Sebab last week MrJocko ada buat review pasal product Philips Avent ini, maka Wife mintak suruh belikan botol susu set lengkap dari Philips Avent Malaysia. Katanya dia pun suka dengan botol susu Avent ini kerana ia bebas BPA dan memang selamat dan bagus untuk bayi.

Philips Avent Mummy Wishing Wall Campaign

 

Banyak pilihan dan rekaan yang ditawarkan oleh produk Philips Avent ini dan ia memang produk terbaik untuk set lengkap botol susu anak-anak anda. Ia juga termasuk penjagaan barang-barang bayi. 

Philips AVENT sedang meraikan Ulangtahun ke-30 mereka dan sempena dengan sambutan Ulangtahun ini Philips AVENT melancarkan kempen Philips AVENT Mummy’s Wishing Wall di Facebook. Kempen #PhilipsMumsWish ini akan memberikan peluang kepada semua, peluang untuk memenangi peralatan Philips AVENT bernilai sehingga RM 699 melalui pertandingan yang dianjurkan. 

Masih ada masa untuk sertai peraduan ini, jangan lupa sertai segera. Caranya : 

Peraduan Gambaran keseluruhan (Kelayakan)

 • Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara dan penduduk Malaysia dengan Kad Pengenalan Malaysia yang sah atau Pasport untuk Warga Asing

 • Peserta dikehendaki menjadi peminat Philips AVENT Facebook Page (http://www.facebook.com/PhilipsAvent.my) dan “LIKE” yang AVENT Philips “Wishing Wall Mummy” Facebook Permohonan

 • Peserta yang layak dibenarkan untuk memenangi satu (1) unit hadiah yang ditawarkan untuk pertandingan ini
Peraduan Gambaran keseluruhan (Duration)

 • Peraduan ini bermula pada 24 Februari 2014 dan berakhir pada 30 Mac 2014

 • Penyertaan Peraduan dan undi yang diterima selepas Tarikh Akhir Penyertaan tidak layak untuk masuk.

Selamat mencuba…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.