• Mon. Sep 25th, 2023

Philips Sonicare Toothbrush Untuk Penjagaan Gigi Maksima

Photo%252020140319202849

Sekiranya anda ada mengalami masalah penjagaan gigi dan mahu mencuba sesuatu yang baru, apa kata anda mencuba produk Philips Sonicare Toothbrush rechargeable. Produk ini adalah produk No. 1 yang disyorkan oleh Professional Dental seluruh dunia. Produk berus gigi Philips Sonicare boleh charge ini mempunyai teknologi sonic yang membolehkan ianya bergetar 30,000 dalam masa hanya satu minit. Philips Sonicare berupaya menghilangkan sehingga 90% kotoran untuk gigi yang putih dan senyuman yang menawan.

Lagipun produk Philips Sonicare ini mudah dibawa kemana sahaja dengan travel charger dan adapter. Setiap charge penuh membolehkan anda menggunakannya sehingga 3 minggu. Lama tu.Anda boleh menggantikan kepala berus Philips Sonicare ini samada untuk kegunaan orang dewasa atau kepala berus mini untuk kegunaan kanak-kanak. Satu keluarga boleh menggunakan Philips Sonicare ini dan sememangnya ianya sesuai untuk semua usia dan di mana sahaja.Cuba lah Philips Sonicare Toothbrush rechargeable hari ini dan rasai perbezaannya berbanding berus gigi yang biasa ;).

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.