Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Photog wannabe…

Smlm, lepas berbuka, aku duk rehat depan TV. Sementara nak tunggu Berita kul 8. Si Khalish duk bising suh ambik kamera. Heran aku nak wat aper? Aku pegi la ambik kamera digital kompak yg kecik & untie dia slalu pakai. Skali, lepas dapat jerk…

Daddy, Mummy, Syenyum…syenyum” dgn spontan pelak dia dan trus point and shoot pakai kompak kamera.

Nengok, nengok akak pandai kan?” sambil duk tunjuk gambar yg dah dia ambik kat kamera tuh. Mummy dia dah start gelak2 dah. Teruja tgk Kakak pandai ambik gambar. Aku pun sungguh terkezut gak time tuh. Bila masa dia ni blajar shoot?

Korang tgk la, smua gambar candid kat atas ni, smua hasil keja dia. Walaupun senget sikit, kira OK sangat la dgn umur dia 3 tahun. Kan?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.