• Mon. Sep 25th, 2023

Piala Dunia 2014 MrJocko Sokong GERMANY

1402544844491-756824

Germany Die Hard Fan World Cup 2014
 
 
Demam Piala Dunia 2014 Brasil sudah bermula. Malam ini merupakan perlawanan pertama, perlawanan pembukaan diantara tuan rumah Brazil vs Crotia. Anda boleh saksikan perlawanan ini di Astro Arena atau di LIVE Streaming Piala Dunia 2014.
Untuk tahun ini MrJocko menyokong pasukan Germany kerana beberapa sebab. Walaupun ramai yang meramalkan Brazil akan menjadi juara Piala Dunia 2014, tetapi rasanya Germany masih punyai kelebihan.
Dengan kembalinya Klose, Lahm, Matasacker dan beberapa pemain lain yang sudah punyai pengalaman beraksi di pentas antarabangsa dan dunia, MrJocko sokong Germany untuk muncul Juara Piala Dunia 2014 Brasil.
Sebelum ini pun, ramai pemain Germany dari Liga Jerman sememangnya punyai kualiti dan corak permainan berbeza dengan Samba Brazil dan Tiki Taka Spanyol dan juga corak permainan Itali dan Portugal.
Team mana pula menjadi pilihan anda untuk World Cup 2014 Brasil Champion? Glamorous MrJocko
 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.