Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ping Busuk Di Serang Entry Lucah

Laman web Busuk.org sememangnya sekarang menjadi salah satu platform blogger serta pemilik web mempromosikan entry blog serta laman web mereka kepada public. Ramai yang berkongsi info-info yang menarik di sini untuk tatapan pembaca lain.

 Bagi entry yang menarik, ia akan menjadi hits dan popular. Kesanya, pemilik blog atau web akan mendapat kemasukkan unique visitor yang ramai ke laman blog mereka. Salah satu cara promosi yang mudah bukan. MrJocko pun memang hari-hari ping entry Blog kat sini. Boleh la tarik pembaca untuk masuk ke blog MrJocko.
 

 

Tapi semalam, sekitar jam 8.00 hingga 9.00 malam, laman Ping Busuk di serang bertalu-talu dengan entry-entry lucah. Kebanyakkan entry Blog serta web tersebut memaparkan gambar bogel tahap XXX dan sememangnya masuk bertalu- talu ke Ping Busuk.Gambar-gambar tak senonoh memenuhi setiap ping entry Busuk seketika. Mujurlah pihak Busuk.org cepat bertindak. Mereka memang efisen. Tak sampai 15 minits selepas itu, semua entry-entry lucah tersebut bersih dari laman web Ping Busuk.orgTahniah kepada Administrator Ping Busuk. Korang memang terbaek la…Glamorous MrJocko

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.