Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Panggilan Terakhir untuk Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung

Penantian Telah Berakhir. Panggilan Terakhir untuk Pra Pesanan Siri Galaxy S23. Samsung teruja untuk mengumumkan bahawa koleksi pra-pesanan untuk siri Galaxy S23 yang ditunggu-tunggu akan bermula dari 17 Februari 2023 dan seterusnya. Pelanggan yang telah membuat pra-pesanan siri Galaxy S23 akan menjadi antara yang pertama merasai telefon pintar terbaharu Samsung.

Siri Galaxy S23 ialah telefon pintar Galaxy tercanggih lagi, direka untuk menolak had dan mentakrifkan semula perkara yang mungkin dalam telefon pintar premium, dengan teknologi canggih untuk pencipta, pemain permainan dan usahawan, sambil juga mampan dengan menggabungkan bahan kitar semula. Ia mempunyai keupayaan yang diperibadikan dan diperhalusi, keupayaan kamera AI serba boleh dan Platform Mudah Alih Snapdragon® 8 Gen 2 untuk Galaxy yang berkuasa. Ia juga selamat dan peribadi, dan lebih daripada sekadar telefon pintar, ia adalah cara baharu untuk berkongsi pengalaman.

Baca : Samsung Galaxy S22 Plus Malaysia

Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung

 


Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung Malaysia

Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung
 

Promosi Pelancaran Siri Galaxy S23 Samsung

Dapatkan peranti yang paling banyak diperkatakan sekarang, siri Galaxy S23, dan terima Galaxy Watch5 (40mm) percuma bernilai RM1,099 dengan pembelian anda dari 24 Februari hingga 31 Mac 2023.

Dan untuk memulakan perjalanan anda ke ekosistem Samsung Galaxy, nikmati DISKAUN sehingga 30% pembelian-dengan-pembelian[1] pada Aksesori Samsung, Tablet Galaxy, Jam Tangan Galaxy, Siri Galaxy Buds dan Samsung Care+ terpilih. Anda juga boleh menukar masuk peranti anda dan menerima rebat segera sehingga RM600.
 

Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung

Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung

Pra Pesanan Siri Galaxy S23 Samsung
 

Panggilan Terakhir untuk Pre Order Galaxy S23 Series

Samsung mempunyai beberapa hari lagi untuk promosi pra-pesanan tamat pada 23 Februari 2023! Jika anda ingin menikmati storan yang lebih besar, dapatkan peningkatan Double Storage pada harga yang sama bernilai sehingga RM500 apabila anda membuat pesanan sekarang.

Anda juga boleh membuat pra-pesanan di laman web rasmi Samsung Malaysia untuk menerima e-baucar RM400. Jika anda membuat prapesan di Samsung Experience Stores atau Rakan Kongsi Sah Samsung, anda boleh menerima Aksesori Samsung bernilai sehingga RM458.

Layari laman web di bawah untuk maklumat lanjut:
Tapak web prapesan: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/galaxy-preorder-2023/
Galaxy S23 Ultra: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s23-ultra/buy/
Galaxy S23+ | Samsung Galaxy S23: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s23/buy/

Sebagai alternatif, anda boleh membaca semua tentangnya di Bilik Berita Samsung Malaysia: https://news.samsung.com/my/redefining-smartphone-experience-with-new-ways-to-share-epic-moments-samsung-launches-the-galaxy-s23-series-in-malaysia

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.