Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pramugara Hawaiian Airlines Mati Setelah Positif COVID-19

Pramugara Hawaiian Airlines Mati Setelah Positif COVID-19 awal bulan ini di California, berikutan latihan pekerja di ibu pejabat syarikat penerbangan itu. Ia satu berita yang menyedihkan kerana beliau antara mereka-mereka yang bekerja ketika musim pandemik Covid-19 ini.

Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Hawaiian Airlines, Peter Ingram memberitahu pekerja dalam memo dalaman yang diedarkan pada hari Selasa bahawa Jeff Kurtzman, seorang pramugara kanan yang berpangkalan di Los Angeles, meninggal dunia minggu ini.

Baca : Pakej Percutian Ke Hawaii, USA

  

Pramugara Hawaiian Airlines Mati Setelah Positif COVID-19

Pramugara Hawaiian Airlines Mati Setelah Positif COVID-19 copy
 

Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Hawaiian Airlines, Peter Ingram memberitahu pekerja dalam memo dalaman yang diedarkan pada hari Selasa bahawa Jeff Kurtzman, seorang pramugari kanan yang berpangkalan di Los Angeles, meninggal dunia minggu ini.

Dia telah menjadi sebahagian daripada syarikat penerbangan itu sejak tahun 1986, “dan selama tiga dekad yang lalu telah terkenal oleh rakan-rakannya dalam penerbangan kerana minatnya untuk mencari tempat, orang dan budaya baru; rasa humornya yang hebat dan kebolehan untuk percakapan yang mudah ; dan hatinya yang prihatin, “tulis Ingram dalam memo itu, yang diperoleh oleh USA HARI INI.

“Pasukan dalam penerbangan kami telah menghubungi suami Jeff dan tentu saja kami akan menawarkan semua sokongan yang kami dapat,” tulis Ingram. “Saya tahu anda akan bergabung dengan saya dan ohana Hawaiian Airlines kami untuk menjaga keluarganya dalam fikiran anda selama ini.”

Sumber : USA Today Hawaiian Airlines Flight Attendant Dies After Positive Test

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.