Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Prektis, Papa Rock than J.CO Donuts

Kali ni, kira perform by group. Aku sajer2 ngengada ngan Ramzi, mintak satu slot. Masa diner Kijang Hunt, team aku nak meSUMBANGkan satu lagu. Lagu aper, SUPRISE!!!… Oleh kerana nak kasik suprise yg agak2 xbrapa suprise, kitaorang (aku, Shazmeer & Badut) pg la prektis Dancing kat RedBox. Sian kat Sam, xleh join psl ader hal lain.

Dr mula sampai abis, kitaorang melalak duk ulang lagu sama, sambil Shzameer duk ajar and guide one by one step for dancing. Ala ala “koreografer” tukang ajar joget lambak. Hehehe… Caya lah…

Lps duk berpeluh kat redbox, singgah jap kat Pertama nak carik DVD Minus One lagu tuh, alamak, smua kedai yg aku redah, tak der jual. Blum ader lagi di jual di pasaran. Aduiii,,, camana ni? Last kedai kita cari pun memang tak der. Frust nyer,,, Tp walaupon CD tuh tak der, aku n Shazmeer jumpa yg lain. Hehehe… Papa Rock beb! Ni jarang2 kali bleh terserempak ngan Papa Rock Ramli Sarip. So, dgn muker tak malu… aku mintak nak bgambar. Sib baik Papa Rock steady n sporting… hehehe caya la Papa…

Baru lepas siapakan satu stage dateline keja aku, Shazmeer call suh dtg ambik DONUT. Hehehe… korang jgn tak tau, ader Donut baru kat KL ni. Femes ooo… first week opened kat Pavilion KL,,, satu kilometer org bratur just nak beli Donut ni. Namanya Jco Donuts. Erk! cam nama aku jerk… Jocko = Jco… sama ker… tp sedap ooo… beli la satu, RM2.30 jerk… Skang ni kat Pavilion jer… kedai lain blum ader… http://www.jcodonuts.com/

Aku dah alang2 ader org nak belik, aku kirim jerk satu dozen. Senang nak bwk balik. Blum samapai umah dr 12 dah jadik 5 ketul jer… Hehehe, tak tahan dugaan Donut yg lembut nih…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.