Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Product Review Origin Pillow Best In Singapore Tidur Yang Nyenyak

Ini perkongsian saya, Product Review Origin Pillow Best In Singapore Tidur Yang Nyenyak. Selepas lebih dari sebulan menggunakan produk bantal latex jenama Origin Pillow ini, baru saya berani untuk kongsi review tentang bantal rekaan dari negara Jerman ini. Letak saja kepala untuk tidur, saya pasti akan terus selesa tanpa banyak alasan. Selalu akan mimpi yang indah-indah dan tidak mudah terjaga di waktu malam akibat ketidakselesaan.

Produk Origin Mattress mula melebarkan sayap mereka di Malaysia dengan melancarkan laman web rasmi mereka, Origin Hybrid® Mattress . Antara produk terbaik mereka ialah Origin Hybrid® Pillow. Bantal yang diperbuat daripada latex ini telah diberikan review antara 8 Bantal Terbaik di Singapura.

Rujuk Artikel ini : Best 8 Pillows In Singapore

Baca : Air Terjun Jewel Tarikan Terbaik di Changi Airport Singapura

 


Product Review Origin Pillow Best In Singapore Tidur Yang Nyenyak

Product_Review_Origin_Pillow_Best_In_Singapore_06

Product_Review_Origin_Pillow_Best_In_Singapore_01
 

Sebelum ini, dah lama kami menggunakan bantal kekabu memandangkan kami memang sudah terbiasa dengan cara hidup orang kampung. Tapi kali ini, selepas mencuba bantal latex Origin Hybrid® Pillow ini, memang jauh bezanya. Bukan hanya ia boleh buatkan kepala kepala menjadi selesa, malah tengkuk juga rasa lebih selesa untuk bergerak samada ke kiri atau ke kanan.

Paling ketara, bila seharian sibuk atau penat. Bayangkan kalau beberapa hari kami aktif dalam mengayuh basikal sekitar 10km hingga 20km dalam satu sesi, bila tiba waktu malam, pantang letak kepala atas bantal Origin Hybrid® Pillow, pasti mata akan cepat rasa mengantuk dan tidur menjadi lebih nyenyak dari biasa.
 

Product_Review_Origin_Pillow_Best_In_Singapore_02

Product_Review_Origin_Pillow_Best_In_Singapore_05

Origin Mattress Product Review
 

Perkenalkan Shaun and Gee, Founder produk Origin Hybrid® Mattress. Idea mereka ialah untuk memberikan produk terbaik bagi keselesaan tidur yang berkualiti, satu pelaburan yang berbaloi untuk semua.
 

Founder Origin Mattress Origin Pillow Shaun and Gee
Kredit Gambar : Express Photography

Sesuatu produk yang memang berbaloi untuk sekeluarga miliki. Ambil contoh produk tilam di Origin Hybrid® Mattress ini, di mana mereka menyediakan servis penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia, jaminan percubaan untuk selama 150 hari dan juga jaminan produk sehingga 15 tahun. Wow!!! Tidak hairanlah, produk ini telah memenangi anugerah #1 Mattress Award in “Value and Comfort” by Drum It Loud.

Award Won #1 Mattress Award in Value and Comfort by Drum It Loud
 

Oh ya! kalau anda beli secara online, mereka akan hantar dengan prosedur penghantaran yang sangat cepat dan terbaik. Bayangkan comfirm order saya buat hari Isnin, hari Rabu tengahari barang dah sampai di depan pintu rumah. Puas hati…

Origin Pillow Origin Mattress Delivery
 

Dapatkan informasi lebih lanjut di halaman web, blog dan juga media sosial Origin Hybrid Mattress seperti di bawah :

Origin Mattress
 Website | Facebook | Instagram

Best in Singapore 
Website | Facebook | Instagram

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.