Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Produk Wangian AXE Sprayaway Memang Best

Kalau anda seorang lelaki biasa yang sememangnya ambil kisah mengenai penjagaan tubuh badan dan yang paling penting bau badan anda, anda mungkin boleh mencuba Spray Deodorant jenama AXE. AXE mempunyai banyak produk penjagaan tubuh badan untuk lelaki, mesti ramai pernah cuba jenama AXE kan? 

Baca : Product Review By Travel Blogger Malaysia

  

Produk Wangian AXE Sprayaway Memang Best

Produk Wangian AXE Sprayaway Memang Best

 

 

Kali ini, AXE satu jenama penjagaan tubuh badan untuk lelaki kini memperkenalkan beberapa produk Deodorant Spray jenama AXE dengan wangian AXE Apollo, Pulse, Dimension, Touch, Vice dan juga Score. Setiap jenis wangian terbaru dari AXE ini mempunyai wangian tersendiri dan mungkin sesuai dengan anda.

Produk Wangian AXE Sprayaway Memang Best

Produk Wangian AXE Sprayaway 

MrJocko sempat ambil dua, AXE Apollo dan Vice untuk dicuba. Lagipun sekarang AXE ada buat promosi. Kalau anda beli produk wangian Deodorant Spray AXE ini, anda akan mendapat hadiah percuma yang ditawarkan. Cepat sebelum kehabisan stok :). 

Kalau Deodorant Spray macam AXE ini sesuai untuk MrJocko kerana banyak aktiviti di luar pejabat yang sering membuatkan kita berpeluh. Jadi untuk kekalkan keselesaan, boleh guna Deodarant Spray ini.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.