Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

projek SABTU yg kansel

Patut SABTU pagi aku ader job.

 

So, lepas bfast dgn wife aku kat area ofis dia, aku trus gegas ke Ara Damansara. Pusat Perdagangan NZX. Kawasan baru. Susah2 aku ke sana, alih2 projek kena kansel. Dah la masa on da way tu jalan jammed truk depan Perabot LDP selepas jejambat ala Pulau Pinang tuh. Ader accident dan org mati. Dan sampai sana, projek kansel lak. Hampesss… Gini la jadi kalau yg manage tu amatur.

projek Sabtu

 

So, terpaksa tukar plan. nak balik umah malas, trus singgah ke Brothers Kelana Jaya. Beli brg2 keta sikit, lps tu singgah kat Taman Sri Manja on da way nak ambik wife aku, basuh kereta kejap.

projek Sabtuprojek Sabtuprojek Sabtu

Time basuh kereta ni. Kalau duk dlm masa diorang basuh. Syiok plak. tak tau lak kenapa. Dgn sabun yg macam ala2 SNOW. Pastu kena tembak lak dgn air pancut. Ni kalau dapat main air ni best gak ni. Hahaha,,,

 

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.