Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kempen Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung

Samsung Electronics Malaysia dengan sukacitanya mengumumkan Kempen ‘Impian Raya Bersama’ yang bermanfaat yang berlangsung dari 1 April hingga 5 Jun 2022, memberikan semua rakyat Malaysia penjimatan hebat apabila mereka membeli daripada pelbagai pilihan TV Samsung termasuk Neo QLED 2022 yang baru dilancarkan, Crystal UHD , The Frame, The Serif, The Sero dan Soundbar dipamerkan dalam acara #UnboxAndDiscover terbaru kami.

Sementara bulan Ramadhan baru sahaja bermula, rakyat Malaysia sudah pasti tidak sabar untuk menyambut ketibaan Syawal bersama keluarga tersayang. Selepas 2 tahun rtidak dapat beraya, ini Hari Raya terbaik untuk semua. Apakah yang lebih baik daripada mengumpulkan orang yang anda sayangi di Rumah anda?

Baca : Beli Telefon Galaxy A53 Malaysia

Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung

Kempen Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung

Kempen Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung
 

Rebut peluang ini untuk memartabatkan rumah anda dengan menaik taraf peranti anda dengan teknologi terkini oleh Samsung. Sama ada beli salah satu daripada model Neo QLED atau TV Gaya Hidup terkini, anda pasti boleh menikmati kualiti gambar yang menakjubkan dan warna yang memukau apabila anda menonton filem Raya kegemaran anda bersama-sama.

Terima ‘The Freestyle’ sebagai hadiah percuma apabila anda membeli TV Pintar 85″ QN900B Neo QLED 8K atau TV Pintar QN90A Neo QLED 98″. Pelanggan juga boleh menerima Frame Bezel dan Slimfit Webcam percuma apabila mereka masing-masing membeli The Frame dan The Serif.

Lihat beberapa tawaran ‘Impian Raya Bersama’ kami di bawah:

Kempen Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung
 

Jadikan perhimpunan sambutan Hari Raya anda lebih istimewa apabila anda menikmati penjimatan PWP bernilai sehingga RM1,700 pada Soundbar baharu. Bar bunyi siri Q Samsung membawa pengalaman mendengar anda ke tahap seterusnya dengan kualiti audio yang kaya dan seimbang, melengkapkan dunia anda di luar skrin. Jangan biarkan kemeriahan Raya tahun ini berlalu dengan sia-sia!

Kempen Promosi 2022 Impian Raya Bersama Samsung
 

Tahun ini, adakah anda bersedia untuk menyambut kemeriahan Hari Raya yang penuh bermakna ini bersama keluarga anda, semuanya hanya dengan satu klik sahaja? Dapatkan koleksi TV terbaik jenama Samsung untuk anda dan keluarga anda di Samsung Malaysia.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen ‘Impian Raya Bersama’ Samsung, sila layari http://www.samsung.com/my/2022impianrayabersama/.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.