Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Celcom First Galaxy Note 3 Rose Gold Edition

Celcom sebagai sebuah syarikat Telco yang terkenal di Malaysia kini sedang mempromosikan pakej terbaik promosi Celcom First. Promosi Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition ini datang dengan dengan PERCUMA cover phone Moschino yang cantik bernilai RM189 setiap satu.Mesti ramai yang tengah aim nak beli Galaxy Note 3 kan?

Inilah masanya. Lagipun dengan hanya serendah RM1,588 melalui Celcom First, anda akan dapat Galaxy Note 3 Rose Gold Edition, Free cover phone Moschino dan dapat lagi peluang untuk beli Galaxy Gear Orange dengan hanya RM288 sahaja. Harga runcit Galaxy Gear ialah RM999. Bukan kah ini satu tawaran yang menarik untuk semua pengguna telco?

Pakej Galaxy Note 3 CelcomPromosi Celcom FirstPromosi Celcom First 

Ini memang satu tawaran yang bagus dan jarang-jarang ada di Promosi Celcom First. Tambah lagi, kombinasi smartphone Samsung dengan Samsung Gear memang satu kombinasi gajet terbaik untuk mereka yang aktif seharian.

Banyak lagi tawaran lain yang menarik di promosi Celcom First. Maklumat lanjut anda layari Laman Web Celcom Malaysia. MrJocko tengah aim Galaxy Note 3 jugak ni. Ermmmmmmmm,,, nak beli jugak la satu.

Glamorous MrJocko

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.