• Fri. Sep 22nd, 2023

Promosi Harga Emas Habib Jewels Tanpa GST 6%

Habib Jewels, antara syarikat yang meraju dalam produk barangan kemas dan aksesori emas mengumumkan bahawa mereka masih lagi tidak mengenakan charge GST 6% kepada pelanggan mereka. Itu antara Promosi Harga Emas Habib Jewels.

Sebaliknya, untuk waktu ini, jualan produk barangan kemas mereka masih di harga biasa dan Habib Jewels serapkan kos GST 6% sebagai promosi terbaik untuk kesemua pelanggan mereka. 

Mungkin ramai yang tahu, biasanya harga untuk barangan kemas wanita, emas kuning, emas putih atau berlian di kedai-kedai emas, anda mesti berbelanja sekurang-kurangnya RM1,000 untuk cincin, rantai tangan, rantai kaki atau rantai leher. Ini bermakna, jika syarikat tersebut menyerap kos GST 6%, bermakna anda sudah jimat RM60 bagi setiap RM1,000 yang anda bayar. Banyak tu…

Promosi Harga Emas Habib Jewels

Habib Jewel : Promosi Harga Emas Tanpa GST 6% Untuk Pelanggan

 

Habib Jewel : Promosi Harga Emas Tanpa GST 6% Untuk Pelanggan

Promosi Harga Emas Habib Jewels

promosi-emas-murah-Habib-Jewel

 

Bayangkan untuk satu set Gelang Tangan Habib Jewels seperti ini yang bernilai RM3,716.96, anda boleh jimat kos extra GST sehingga RM223.02. Untuk nilai RM223.02 memang boleh dikirakan sangat membantu kerana boleh bayar untuk kos barang dapur selama 2 minggu. Itu kalau anda beli dengan nilai hampir 4,000. Bayangkan kalau anda belanja RM10,000, anda boleh jimat RM600 tu.

Secara peribadi, Promosi Harga Emas Habib Jewels ini,  strategi kedai emas Habib Jewels untuk menyerap kos GST dalam produk barang kemas mereka memang nampak berjaya. Sebelum ini, promosi barang kemas di Habib Jewels selalunya menawarkan diskaun RM5 bagi setiap gram dari harga market biasa.  

Jadi, kalau untuk masa-masa sekarang ni, zaman GST 6%, andai ada yang berminat untuk beli barang kemas dan jugak aksesori wanita termasuk berlian, MrJocko akan syorkan supaya ke kedai emas Habib Jewels untuk dapatkan koleksi barang kemas anda…

Untuk info, Habib Jewels sedang mengadakan Diamond Fest 2015 bermula 1 April – 30 April 2015 dengan potongan harga yang menarik. Ini antara Promosi Harga Emas Habib Jewels Tanpa GST 6%.

 

 

promosi-emas-murah-Habib-Jewel
promosi-emas-murah-Habib-Jewel

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.