Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021

Ini Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021. Peluang untuk semua bakal pembeli menikmati diskaun hebat dengan harga yang menarik serta hadiah PERCUMA untuk setiap pembelian peranti Samsung sempena akhir tahun 2021. Harga murah dengan jaminan produk berkualiti.

Penampilan dan kemudahan penting apabila bercakap tentang telefon pintar kerana mereka seperti pasangan menengah kita pada masa kini. Oleh itu, aksesori, seperti hiasan berjuntai atau kantung berfungsi, adalah penting dalam melengkapkan pakaian harian kita.

Baca : Review Telefon Samsung Galaxy Z Fold3

Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021

 


Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021

Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021
 

Seperti yang didedahkan dalam Episod 3 siri web AgenZy, pasukan pemasaran telah berjaya menghasilkan barangan AgenZy edisi terhad mereka sendiri – S Pen Sleeve dan Galaxy Z Flip3 5G Tassel Edisi Terhad! S Pen Sleeve menampilkan reka bentuk kulit yang ramping dan langsing yang benar-benar sesuai dengan mana-mana pakaian dalam almari pakaian anda, manakala Tassel edisi terhad yang cantik berwarna biru dan ungu duyung dan merupakan aksesori yang sempurna untuk menambah rupa yang comel dan menyeronokkan. Galaxy Z Flip3 5G anda!

Tonton episod akhir siri web AgenZy bertajuk ‘Own It Now’ di YouTube Samsung Malaysia pada 31 Disember 2021 dan miliki barangan AgenZy edisi terhad ini di Samsung Online Store. Selain itu, untuk masa yang terhad sahaja, pengguna akan mempunyai masa tepat 3 JAM dari 8 malam – 11 malam untuk menikmati tawaran eksklusif yang menakjubkan ini di bawah!

Tawaran Masa Terhad 3 Jam:

Dapatkan DISKAUN 25% untuk Galaxy Z Flip3 5G + Tassel Edisi Terhad
Dapatkan DISKAUN 25% untuk Galaxy Z Fold3 5G + Lengan Pena S Edisi Terhad
Dapatkan DISKAUN 25% untuk Galaxy Buds2
Dapatkan DISKAUN 25% untuk Galaxy Watch4 & Watch4 Classic
 

Promosi Harga Murah Telefon Pintar Samsung Akhir Tahun 2021

Oleh itu, pastikan anda menonton dan pergi ke Kedai Dalam Talian Samsung pada pukul 8 malam pada 31 Disember 2021 untuk menjadi salah seorang yang terawal untuk merebut barangan AgenZy edisi terhad ini dan nikmati tawaran masa terhad dengan kod promosi ‘AGENZY25’ semasa membuat pembayaran!

Ini promosi harga telefon pintar murah untuk semua.

Untuk informasi lebih lanjut tentang tawaran eksklusif masa terhad, sila lawati:
https://shop.samsung.com/my/agenzy-25-promo/

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.