Travel Blogger Malaysia MrJocko, Wanderlust, Food Review, Hotel Review, Gadget Review, Best Destination, Best Packages

G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Promosi Hari Rabu WIYO Travel Portable WiFi Malaysia Cuma RM12/Sehari

Ada cadangan untuk travel ke luar negara dalam masa terdekat dan memerlukan bantuan Data Internet semasa melancong? Ini ada berita baik untuk semua pengembara. Ada Promosi Hari Rabu WIYO Travel Portable WiFi Malaysia Cuma RM12/Sehari dan ia satu nilai yang sangat berbaloi.

Kenapa anda kena tempah promosi ini? Ia satu tawaran yan gsangat murah dengan harga cuma RM12/sehari dengan pilihan destiansi yang meluas. Bersedialah, kerana Wiyo Malaysia mempunyai tawaran yang sangat menarik setiap hari Rabu untuk tawaran harga murah Wiyo Travel Portable WiFi SAHAJA pada RM12/Hari bagi destinasi popular Jepun dan Korea ( terhad kepada 100 pelanggan sahaja).

WIYO Travel Portable WiFi Malaysia
 
WIYO Travel Portable WiFi Malaysia

Baca : MrJocko dan Wiyo

Tandakan dikalendar anda supaya tidak terlepas promosi menarik ini. Tempah dan nikmati tawaran promosi ini [ada 14 Februari 2018, hari Rabu (1 hari promosi sahaja) untuk tempoh penggunaan dalam tahun 2018, ke mana-mana destinasi Jepun dan Korea.

Antara kelebihan WIYO Travel Portable WiFi

1. Mengelakkan kejutan pada bil roaming mahal dari pengendali mudah alih anda. Wiyo Malaysia mengecaj satu kadar harian rata sehingga 64% lebih murah dan 10 kali lebih banyak elaun data (walaupun tidak terhad untuk negara terpilih) jika dibandingkan dengan pengendali mudah alih DayPay biasa.

2. Kemudahan akses internet hampir di mana sahaja di rangkaian mudah alih terbaik dengan kelajuan dan liputan muktamad. Jika kawasan lemah dalam isyarat 4G, Pocket WiFi melompat secara automatik ke 3G untuk memastikan anda bersambung.

3. Lupakan akses lokasi tetap dan menjimatkan wang untuk semua orang. Luncurkan secara wayarles dan kongsi sambungan internet anda (sehingga 10 peranti) dengan keluarga dan rakan-rakan.

4. Sama ada mengambil dan pmulangan peranti WIYO Travel Portable WiFi di kaunter terletak di Dewan Ketibaan KLIA 2 L2-13 atau menggunakan perkhidmatan kurier kos rendah ke pintu rumah anda.

Maklumat lanjut tentang produk, tempahan seta promosi menarik tentang Wiyo Malaysia, boleh terus layari dan tempah secara online di laman web rasmi www.wiyo.my. Pertanyaan serta keterangan lanjut, hubungi talian ‘Customer Service’ hotline di +6017-8888201.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.